Evropské poháry a koeficienty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE

4 posters

Goto down

Pravidlo o gólu na hřišti soupeře

Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE Vote_lcap57%Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE Vote_rcap 57% 
[ 8 ]
Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE Vote_lcap43%Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE Vote_rcap 43% 
[ 6 ]

Celkem hlasů : 14

Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE Empty Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE

Příspěvek pro Frick Wed May 30, 2018 3:23 am

Zrušili byste pravdilo o gólu na hřišti soupeře?

Já osobně asi ano. Pokud je po 180 minutách celkový stav nerozhodný, tak je zkrátka nerozhodný a o postupujícím má rozhodovat nastavení.

Ani nemám nic proti častejším prodloužením. Přiznám se, že v nerozhodnutých zápasech, kde nikomu nepřeji, tak "fandím" obranám, aby se to doplácalo do penalt.

Frick

Poèet pøíspìvkù : 6

Návrat nahoru Goto down

Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE Empty Re: Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE

Příspěvek pro Dan Thu May 31, 2018 1:18 am

Jenomže o to jde, eliminovat remízy. Je lepší, když musí útočit alespoň jeden tým. Ke konci odvety je díky tomu pravděpodobnější, že se bude jeden tým hnát dopředu a nebudou oba nudně hrát ze zajištěné obrany. Navíc roste motivace dát venku gól, kde je to asi těžší.

Dan

Poèet pøíspìvkù : 957

Návrat nahoru Goto down

Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE Empty Re: Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE

Příspěvek pro Vendolas Thu Jul 26, 2018 6:26 pm

Já jsem pro ho nechat, na druhou stranu v případě 2 stejných výsledků má hostující tým výhodu v prodloužení, pokud by tam dali oba gól - takže tam už bych to nechal do penalt

Vendolas

Poèet pøíspìvkù : 53

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro SNL Thu Jul 26, 2018 7:59 pm

Nějak mně to nejde zakliknout - za mě rozhodně ponechat - je míň prodlužování a hosté nepřijedou betonovat
SNL
SNL

Poèet pøíspìvkù : 1286

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: