Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE
4 posters
Strana 1 z 1
Pravidlo o gólu na hřišti soupeře
Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE
Zrušili byste pravdilo o gólu na hřišti soupeře?
Já osobně asi ano. Pokud je po 180 minutách celkový stav nerozhodný, tak je zkrátka nerozhodný a o postupujícím má rozhodovat nastavení.
Ani nemám nic proti častejším prodloužením. Přiznám se, že v nerozhodnutých zápasech, kde nikomu nepřeji, tak "fandím" obranám, aby se to doplácalo do penalt.
Já osobně asi ano. Pokud je po 180 minutách celkový stav nerozhodný, tak je zkrátka nerozhodný a o postupujícím má rozhodovat nastavení.
Ani nemám nic proti častejším prodloužením. Přiznám se, že v nerozhodnutých zápasech, kde nikomu nepřeji, tak "fandím" obranám, aby se to doplácalo do penalt.
Frick- Poèet pøíspìvkù : 6
Re: Pravidlo o gólu na hřišti soupeře - ANO/NE
Jenomže o to jde, eliminovat remízy. Je lepší, když musí útočit alespoň jeden tým. Ke konci odvety je díky tomu pravděpodobnější, že se bude jeden tým hnát dopředu a nebudou oba nudně hrát ze zajištěné obrany. Navíc roste motivace dát venku gól, kde je to asi těžší.
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Já jsem pro ho nechat, na druhou stranu v případě 2 stejných výsledků má hostující tým výhodu v prodloužení, pokud by tam dali oba gól - takže tam už bych to nechal do penalt
Vendolas- Poèet pøíspìvkù : 53
Nějak mně to nejde zakliknout - za mě rozhodně ponechat - je míň prodlužování a hosté nepřijedou betonovat
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: