Olomouc - Evropská liga
+11
Klaster13
OTASi
hej243293
Dan
OnderCZ
frafont
opasino
marcus1
ujta
SNL
Mojiwe
15 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Olomouc - Evropská liga
Tak co říkáte na los? Za mě hratelný soupeř - možnost postupu tam je Mohlo to dopadnout výrazně hůře
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Re: Olomouc - Evropská liga
Šance je, i když tedy včera moc nepředvedli
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Zajímavý los. Doufám v postup Alkmaaru, holandský styl fotbalu by měl Sigmě víc vyhovovat, navíc atraktivní soupeř pro hráče i fanoušky s nemalou šancí na postup. Kazaši jsou nepříjemní, cestovat tam rozhodně Hanákům nepřeji. Co si pamatuji, tak české kluby s kazachskými celky moc hrát neumí, teď se mi vybavuje loni Slavia s Astanou a Liberec v předkole LM 2012/13 s Karagandou, kde sice Liberec po prodloužení v Kazachstánu postoupil, ale bylo to trápení.
Věřím v postup AZ a krásný fotbal v Olomouci. Nevíte, jak je na tom Ondřej Mihálik, jestli je šance, že by nastoupil?
Věřím v postup AZ a krásný fotbal v Olomouci. Nevíte, jak je na tom Ondřej Mihálik, jestli je šance, že by nastoupil?
ujta- Poèet pøíspìvkù : 1
HA - Tak Kazaši dali Alkmar 2:0 - což je v pohárové matematice téměr jistý postup
Ale já jsem rád - do Kazachstánu nepojedu a aspoň jeden z našich soupeřů v koeficientu bude venku
Ale já jsem rád - do Kazachstánu nepojedu a aspoň jeden z našich soupeřů v koeficientu bude venku
Kazaši překvapili, ale s postupem bych byl ještě opatrný, 2:0 se dá dohnat. V odvetě ale Kazachům budu držet palce ;-) Osobně si totiž myslim, že pro Olomouc by to byl lepší soupeř než Alkmaar.SNL napsal:HA - Tak Kazaši dali Alkmar 2:0 - což je v pohárové matematice téměr jistý postup
marcus1- Poèet pøíspìvkù : 107
Dva nula pro holandský tým doma nic není. Ale kdyby jim to Kazaši pěkně zavřeli, no nezbývá nic jiného než fandit kazachům, podle mě také vhodnější soupeř.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Že Kazaši jsou vhodnější soupeř, to bych si nebyl až tak jistej - ono to už není jako v minulosti, že tyhle Kairaty a Astany atd. mají sestavu složenou jenom z místních Muhlahalej Abdalbublejevů, tam jsou bohatí strejčkové a prachy a ty týmy dělají i výsledky.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Jo, to já samozřejmě vím. Ale v Holandsku se hraje svižně, na to podle mě Olomouc nemá zkušenosti, bych se neděvil, kdyby tam o tři čtyři góly vyhráli. Neříkám, že Kazaši jsou slabší soupeř, ale z mého pohledu prostě hratelnější.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Podle mě se Nizozemsko hrozně přeceňuje. Už to není, co bývalo, však je to vidět na výsledcích klubů i repre za poslední léta. Podle mě by Olomouc měla mnohem snazší práci s AZ než s Kazachy, to bude hrozně nepříjemný soupeř a popravdě si myslím, že AZ to ani už nedá.
OnderCZ- Poèet pøíspìvkù : 21
Já si pamatuju na Baník Ostrava. který v roce 2005 doma vyhrál s Heerenvenem 2:0 a všichni byli přesvědčení, že postup je jasný, a pak v Holandsku Baník dostal výprask 5:0.opasino napsal:Dva nula pro holandský tým doma nic není. Ale kdyby jim to Kazaši pěkně zavřeli, no nezbývá nic jiného než fandit kazachům, podle mě také vhodnější soupeř.
Anebo když byl zkontumovanej zápas Liberce s Kluží myslím, kde už i tak Liberec vedl 2:0. Takže po kontumaci mělo být rozhodnuto, ale jak to dopadlo víme všichni. Tehdy Liberec urazil fotb.Boha a od tý doby jsou rumunský týmy pro naše tvrdým oříškem. Světlou výjimkou je loňský domácí zápas Plzně s FCSB ve skupině EL
OTASi- Poèet pøíspìvkù : 14
Libe vyhrál kontumačně zápas v Bukurešti 3:0, doma pak prohrál 0:3 a vypadl na penalty.
Tak Olomouc už zná své 4 možné soupeře pro případné 4. předkolo EL. V případě postupu přes Kairat Almaty by Sigma hrála s jedním vítězem z těchto soupeřů: Pjunik Jerevan - Maccabi Tel Aviv, Sevilla - Žalgiris Kaunas, Jagellonia - Gent, nebo Besiktas - LASK Linz. Konkrétní dvojici se dozví zítra po půl druhé odpoledne.
hej243293- Poèet pøíspìvkù : 40
Díky za info - tam už není lehkých soupeřů. Teď ale hlavně přejít přes ten Kayrat - překvapilo mě, že tam hraje Aršavin, který byl kdysi v Arsenalu.hej243293 napsal:Tak Olomouc už zná své 4 možné soupeře pro případné 4. předkolo EL. V případě postupu přes Kairat Almaty by Sigma hrála s jedním vítězem z těchto soupeřů: Pjunik Jerevan - Maccabi Tel Aviv, Sevilla - Žalgiris Kaunas, Jagellonia - Gent, nebo Besiktas - LASK Linz. Konkrétní dvojici se dozví zítra po půl druhé odpoledne.
Hm tak nejhorší možnej los pro Olomouc :/
OTASi- Poèet pøíspìvkù : 14
Letos to bude z hlediska koeficientu bída. Skoro lepší když budem 16. a horší, a bude se dělit 4
To je fakt snad naschvál, dostat Sevilu.. Ale je klidně možný, že se na Sevilu ani nedostane.....
Klaster13- Poèet pøíspìvkù : 144
Sevilla - nejtěžší možný soupeř - to je fakt pech. Uvidíme, jak se bude Olomoci dařit s tím Kayratem - vzhledem k tomu, že vyřadili Alkmaar, tak to úplní nazdárkové nebudou. Tak snad to bude zajímavý fotbal.Klaster13 napsal:To je fakt snad naschvál, dostat Sevilu.. Ale je klidně možný, že se na Sevilu ani nedostane.....
No je to smůla co si budeme povídat Sice si myslím, že přes Kayat nedostane, ale i tak je cesta do Evropské ligy zavřená Nejhorší možný soupeř Letos nám to zatím nepřeje
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Je to absurdní, že desítky let zpátky jsme mohli všechno pěkně sledovat na naší DRAHÉ Čt, a dnes v době digitalizace někde pokoutně lovíme strýmy a čumíme na to s kazachstánským komentářem. Holt pokrok nezastavíš
Je to na webu ČT v celkem slušný kvalitě. Aktuálně to chápu jelikož je atletika, uvidíme co pro to ČT udělá příští týden.
edit: ale moh bych ty stream bejt aspoň 720p
edit: ale moh bych ty stream bejt aspoň 720p
Naposledy upravil f@rth dne Thu Aug 09, 2018 7:55 pm, celkově upraveno 1 krát
f@rth- Poèet pøíspìvkù : 257
Už to vidím...
Tak Olomouc zatím super
Tak Olomouc zatím super
Mě spíš zaráží, že Feyenoord není v TV.
f@rth- Poèet pøíspìvkù : 257
Olomouc se z toho asi trochu posrali, snad to dotáhnou...
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Liga mistriň
» Plzeň - Liga Mistrů
» Liga mistrů 2024
» Liga národů UEFA + kvalifikace EURO
» LM, EL a nějaká další liga pro evropské týmy
» Plzeň - Liga Mistrů
» Liga mistrů 2024
» Liga národů UEFA + kvalifikace EURO
» LM, EL a nějaká další liga pro evropské týmy