6. kolo EL a LM
+2
marcus1
Dan
6 posters
Strana 1 z 1
Re: 6. kolo EL a LM
Jednou to nevypíšem a je to taková paráda. :-D
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Stačí to vypsat i takhle se spožděním ;-)
Každopádně 3 výhry jsem nečekal ani ve snu - doufal jsem ve 3, v ideálním případě 4 body.
Každopádně 3 výhry jsem nečekal ani ve snu - doufal jsem ve 3, v ideálním případě 4 body.
marcus1- Poèet pøíspìvkù : 107
Parádní kolo. Takhle nějak bych si to představoval rok co rok od července do prosince .
Ten souboj koeficientu od 13. do 17. teď bude hodně zajímavý. Jsem zvědav na los. Co takhle Záhřeb-Plzeň a Benfica-Slavia?
Ze čtyř garantovaných zápasů nám stačí 1 remíza k předehnání Dánska. A pokud Záhřeb nepostoupí, tak i Chorvatska a TOP 15 bychom měli. A pak je tu s minimálním náskokem Švýcarsko (1 nenasazený Curych ve hře) a kousek před ním Řecko (1 nenasazený Olympiakos ve hře). K dobytí Švajcu stačí uhrát o bod víc ve dvojici Plz-Sla, než Curych sám. Na Řecko už bysme potřebovali trochu kliku na los. Pokud ta přijde a Slavia s Plzní zahrajou co umí, i 13.místo může být naše.
Mimochodem vzájemné koeficientové derby může mít jen Záhřeb - s někým ze čtveřice Plz, Sla, Oly, Cur.
Ten souboj koeficientu od 13. do 17. teď bude hodně zajímavý. Jsem zvědav na los. Co takhle Záhřeb-Plzeň a Benfica-Slavia?
Ze čtyř garantovaných zápasů nám stačí 1 remíza k předehnání Dánska. A pokud Záhřeb nepostoupí, tak i Chorvatska a TOP 15 bychom měli. A pak je tu s minimálním náskokem Švýcarsko (1 nenasazený Curych ve hře) a kousek před ním Řecko (1 nenasazený Olympiakos ve hře). K dobytí Švajcu stačí uhrát o bod víc ve dvojici Plz-Sla, než Curych sám. Na Řecko už bysme potřebovali trochu kliku na los. Pokud ta přijde a Slavia s Plzní zahrajou co umí, i 13.místo může být naše.
Mimochodem vzájemné koeficientové derby může mít jen Záhřeb - s někým ze čtveřice Plz, Sla, Oly, Cur.
AndRus- Poèet pøíspìvkù : 63
13. místo znamená co a pro kterou sezonu? Už se v tom nějak ztrácím.
Každopádně i když těm soupeřům v 6. kole o nic nešlo, tak Plzeň i Slavia se zdají být ve výborné formě. Zvlášť někteří hráči - třeba Stoch, Souček, Coufal, nebo teď i Olyanka se zdá jde nahoru. V Plzni dobře zahrál třeba Hrošovský. Snad přes zimu nebudou moc výprodeje.
Každopádně i když těm soupeřům v 6. kole o nic nešlo, tak Plzeň i Slavia se zdají být ve výborné formě. Zvlášť někteří hráči - třeba Stoch, Souček, Coufal, nebo teď i Olyanka se zdá jde nahoru. V Plzni dobře zahrál třeba Hrošovský. Snad přes zimu nebudou moc výprodeje.
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Teď se hraje o umístění pro poháry 2020/21 (to ještě bude postaru LM a EL). 13. místo by mělo v podstatě dávat mistrovi ligy jistotu skupiny (pokud vítěz LM uhraje skupinu LM od sebe z ligy, tak mistr ČR by šel do 4. předkola. Plus když to dopadne příznivě s vítězem EL, tak vítěz poháru (případně třetí z ligy) má přímou skupinu EL. Obě věci platí teď pro poháry 2019/20, vycházím z toho, že to ještě ten rok zůstane stejně.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Bylo by to krásné, ale buďme rádi, že snad vyjde 15ka. Čím víc bodů, tím lépe, samozřejmě, ale třeba dostaneme velké soupeře a neuhrajeme nic, viz. Chelsea, Arsenal, Sevilla, atp. A je také otázka, zda Plzeň udrží Hrošovského, jejich jednoznačně nejlepší hráč.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Je to paráda i přes to, že všichni naši soupeři již měli jistý postup.
6 bodů - fakt mazec. :-D A navíc, i přes jisté postupy, tak soupeři byli velmi silní.
6 bodů - fakt mazec. :-D A navíc, i přes jisté postupy, tak soupeři byli velmi silní.
AndRus napsal:Parádní kolo. Takhle nějak bych si to představoval rok co rok od července do prosince .
Dobrý tip: Plzeň - Záhřeb. :-D
Zápas Plzeň - Záhřeb je super díky tomu, že má Plzeň z nasazených týmu jasně slabšího soupeře. Pokud ale Plzeň bouchne, tak to dost pomůže Chorvatům, od kterých jsem si říkal, že už by mohl být klid.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: