2. kolo play-off
+7
dobeczkowski
Dan
AndRus
SNL
opasino
OnderCZ
drifter
11 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: 2. kolo play-off
Každý bod dobrý. Teď by to chtělo "hratelného" soupeře - Viareal, Benfika - než dvakrát prohrát s angličany
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Teď už není z čeho vybírat. Jdu si pustit ještě jednou prodloužení.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
ahoj, jsem tu nově,ale chci upozornit na chybu. Koeficient máme mít 6,300. Výsledek prodloužení se do výsledku nepočítá. Takže máme mít bod za remízu a bod za postup. Může to někdo opravit?
shadow- Poèet pøíspìvkù : 4
já bych řekl, že počítá a je to dobře
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Taky jsem o tom přemýšlel jak to vlastně je. Každopádně už teď je sezona hodně úspěšná i z hlediska koeficientu - v předkolech toho moc uhrát nešlo, vzhledem k 3 přímým postupům - to se jen tak hned opakovat nebude
Nene, počítá se bod za remízu v základní hrací době.dobeczkowski napsal:já bych řekl, že počítá a je to dobře
ocypuc- Poèet pøíspìvkù : 38
To je tak hezký, že si to snad pustím ještě jednou. :-)
Fakt by mě to zajímalo, někde to píšou tak, někde jinak,ale z minulosti mám zafixovaný, že prodloužení se už nepočítá
ocypuc napsal:Nene, počítá se bod za remízu v základní hrací době.dobeczkowski napsal:já bych řekl, že počítá a je to dobře
https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/#/yr/2019 předpokládám, že UEFA by to měla vědět nejlépe
Tak to jsem nevěděl. Měl jsem za to, že se počítá výsledek dosažený během devadesáti minut zápasu. Dík za nové infodobeczkowski napsal:ocypuc napsal:Nene, počítá se bod za remízu v základní hrací době.dobeczkowski napsal:já bych řekl, že počítá a je to dobře
https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/#/yr/2019 předpokládám, že UEFA by to měla vědět nejlépe
ocypuc- Poèet pøíspìvkù : 38
shadow:
Pocitaji se 2 body za vitezstvi + 1 bod za postup do ctvrtfinale Slavii. Cili 6,500 je spravne.
Varianta 1 bod za vitezstvi + 1 bod za postup do ctvrtfinale (6,300) by platila pouze v pripade vitezstvi na penalty. U penalt se bez ohledu na konecny vysledek body deli po jednom obema tymum za "remizu".
Pocitaji se 2 body za vitezstvi + 1 bod za postup do ctvrtfinale Slavii. Cili 6,500 je spravne.
Varianta 1 bod za vitezstvi + 1 bod za postup do ctvrtfinale (6,300) by platila pouze v pripade vitezstvi na penalty. U penalt se bez ohledu na konecny vysledek body deli po jednom obema tymum za "remizu".
AndRus- Poèet pøíspìvkù : 63
shadow napsal:ahoj, jsem tu nově,ale chci upozornit na chybu. Koeficient máme mít 6,300. Výsledek prodloužení se do výsledku nepočítá. Takže máme mít bod za remízu a bod za postup. Může to někdo opravit?
To je opravdu hodně zvláštní problém, Coen i Kassiesa mají pro Slavii za letošní sezonu 14,5 bodu, ale UEFA skutečně jen 14. Stránka UEFA o výpočtu bodů se zmiňuje výslovně pouze o penaltách "Penalty shoot-outs do not affect the calculation system." Ale na Wikipedii (vím, je to jen Wikipedie) píšou doslova "Results determined by extra time do count in determining the allocation of points, but results determined by penalty-shootouts do not affect the allocation of points, other than for bonus points given for qualification into the latter rounds of the Champions League or the Europa League"
drifter- Poèet pøíspìvkù : 11
Gratulace Slavistum! Zapas, ktery si budeme jeste dlouho a radi pripominat !
Navic vypadnutim Zahrebu mame pro sezonu 2020/21 jiste 13.misto, ktere je vyhodnejsi nez 14. a 15. (vysoce pravdepodobna skupinova faze EL pro mistra, teoreticka sance prime ucasti ve skupinach EL pro viteze poharu).
A i s ohledem na dalsi sezony se vcerejsich +0.600 muze hodit .
Do ctvrtfinale si preju Benfiku z lehce obskurniho duvodu. Nemame na ni stesti pri losech. Benfica se na ceske pude predstavila naposled v sezone 1991/92 (na Sparte). V ramci evropskych klubu tezke a stredni vahy je jednim z nejdele cekajicich na stretnuti s ceskym klubem (spolu s Olympiakosem, Juventusem, Bruggami, Basileji a Legii).
Navic vypadnutim Zahrebu mame pro sezonu 2020/21 jiste 13.misto, ktere je vyhodnejsi nez 14. a 15. (vysoce pravdepodobna skupinova faze EL pro mistra, teoreticka sance prime ucasti ve skupinach EL pro viteze poharu).
A i s ohledem na dalsi sezony se vcerejsich +0.600 muze hodit .
Do ctvrtfinale si preju Benfiku z lehce obskurniho duvodu. Nemame na ni stesti pri losech. Benfica se na ceske pude predstavila naposled v sezone 1991/92 (na Sparte). V ramci evropskych klubu tezke a stredni vahy je jednim z nejdele cekajicich na stretnuti s ceskym klubem (spolu s Olympiakosem, Juventusem, Bruggami, Basileji a Legii).
AndRus- Poèet pøíspìvkù : 63
drifter napsal:shadow napsal:ahoj, jsem tu nově,ale chci upozornit na chybu. Koeficient máme mít 6,300. Výsledek prodloužení se do výsledku nepočítá. Takže máme mít bod za remízu a bod za postup. Může to někdo opravit?
To je opravdu hodně zvláštní problém, Coen i Kassiesa mají pro Slavii za letošní sezonu 14,5 bodu, ale UEFA skutečně jen 14. Stránka UEFA o výpočtu bodů se zmiňuje výslovně pouze o penaltách "Penalty shoot-outs do not affect the calculation system." Ale na Wikipedii (vím, je to jen Wikipedie) píšou doslova "Results determined by extra time do count in determining the allocation of points, but results determined by penalty-shootouts do not affect the allocation of points, other than for bonus points given for qualification into the latter rounds of the Champions League or the Europa League"
Uefa má u česka letos celkem 6,5 takže musí počítat taky 14,5... ps - 14 je blbost, když tak by bylo 13,5
dobeczkowski napsal:drifter napsal:shadow napsal:ahoj, jsem tu nově,ale chci upozornit na chybu. Koeficient máme mít 6,300. Výsledek prodloužení se do výsledku nepočítá. Takže máme mít bod za remízu a bod za postup. Může to někdo opravit?
Uefa má u česka letos celkem 6,5 takže musí počítat taky 14,5... ps - 14 je blbost, když tak by bylo 13,5
Já to chápu, ale na webu klubových koeficientů má Slavia opravdu jenom 14 bodů, ne 14,5, nedává to smysl. https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/#/yr/2019
drifter napsal:dobeczkowski napsal:drifter napsal:shadow napsal:ahoj, jsem tu nově,ale chci upozornit na chybu. Koeficient máme mít 6,300. Výsledek prodloužení se do výsledku nepočítá. Takže máme mít bod za remízu a bod za postup. Může to někdo opravit?
Já to chápu, ale na webu klubových koeficientů má Slavia opravdu jenom 14 bodů, ne 14,5, nedává to smysl. https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/#/yr/2019
ty se ale počítají trochu odlišně pokud se nepletu
dobeczkowski napsal:viz. http://www.coen.wz.cz/zebrickyakoeficienty2.htm
Je to tak, máš pravdu.
V každém případě je strašně důležitý, že Slavia bude už aspoň na playoff UEFY nasazená na další roky
21,5 je současný koeficient Slavie, to v minulých předkolech stačilo pro to být nasazený ve všech předkolech LM i UEFA.
btw: https://coenforum.forumczech.com/t27-kolik-bodu-ziskame-v-sezone-2018-2019#417
Takže Slavie už může získat maximálně 15 bodů, jestli to teda opravdu chtějí celé vyhrát a to by znamenalo, že můžeme mít max letos 9,5 koficient. Mno 10 jsem přestřelil Ale i tak je to fantazie co Slávka předvádí. Ten Frankfurt Slávka dá, tomu věřím.
btw: https://coenforum.forumczech.com/t27-kolik-bodu-ziskame-v-sezone-2018-2019#417
Takže Slavie už může získat maximálně 15 bodů, jestli to teda opravdu chtějí celé vyhrát a to by znamenalo, že můžeme mít max letos 9,5 koficient. Mno 10 jsem přestřelil Ale i tak je to fantazie co Slávka předvádí. Ten Frankfurt Slávka dá, tomu věřím.
Klaster13- Poèet pøíspìvkù : 144
Tak teď Příbram - to je vlastně takové předkolo LM
Tak šup šup, Villarreal nebo Frankfurt :-)
dnes se bude losovat i semifinále!
Chelsea - OK, přáli si to, zaslouží si to, i když koeficient se už dál neposune a dívat se na dvě prohry taky není moc zábavný.
O koeficient se bude bojovat hlavně v předkolech v létě, tam se dají uhrát ty rozhodující body.
O koeficient se bude bojovat hlavně v předkolech v létě, tam se dají uhrát ty rozhodující body.
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: