Evropské poháry a koeficienty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ktery Vitez Mol Poharu Coenmax?

+4
Manasinho
RobRoy
Zdenda
Jiri_UK
8 posters

Goto down

Ktery Vitez Mol Poharu Coenmax? Empty Ktery Vitez Mol Poharu Coenmax?

Příspěvek pro Jiri_UK Fri Nov 24, 2017 1:10 am

Pri pred-bilancovani letosniho podzimu jsem si secetl a odecetl ex ante predstavy a realitu vysledku FC Zlin (Sevci, FCZ). Na tomto miste jeste nechci jejich vykony a vysledky jako takove hodnotit, jde mi o neco jineho.

FCZ jsem vzdy povazoval za outsidera a vzhledem ke klubemu koeficientu a nenasazeni bylo jasne, ze bude hrat proti relativne silnym souperum. (Poznamka: Nevim jestli jsou v EL nejaci slabi souperi v porovnani se Sevci. Ale to jen na okraj)

Zajimalo by me, jestli by se nasli lide, kteri souhlasi s nasledujicim:

Mame jen nekolik klubu, kteri si vybudovali koeficient k lepsimu nasazeni nez 4. kos v losovani skupinove faze EL. (Takhle dopadli Sevci)
Viktoria Plzen, Slavia, Sparta a Liberec pripadaji v uvahu.

Pri letosnim vyvoji Mol poharu uz je ve hre jen dvojice Slavia a Liberec, ktera je nalosovana proti sobe do jarniho ctvrtfinale.

Otazka zni, preferovali byste jako viteze poharu viteze z ctvrtfinale Slavia/Liberec, nebo nekoho jineho bez nahraneho kluboveho koeficientu.

Moje odpoved:

Myslim si, ze dulezita je dlouhodoba vykonostni, vysledkova a treba i ekonomicka stabilita klubu. Uprimne by me nevadilo, kdyby Mol pohar vyhrala Mlada Boleslav, ambiciozni klub, ktery by se konecne dostal do skupiny EL. V pripade ostatnich klubu jsem ale zdrzenlivy. Radsi bych "dal sanci naosahani si evropske souteze" ze 4. mista v lize a sup do predkola...

Nechci prilis teoretizovat, jen testuju vody.

Podle klasika:
Tak co Milane, kaprici pripluly?
To vis ze jo. Vzdyt vis, ze s munici neni problem.

Jiri_UK

Poèet pøíspìvkù : 15

Návrat nahoru Goto down

Ktery Vitez Mol Poharu Coenmax? Empty Re: Ktery Vitez Mol Poharu Coenmax?

Příspěvek pro Zdenda Fri Nov 24, 2017 9:41 am

Myslím si, že i Slavia a Liberec by stejně skončily ve čtvrtém koši, takže je to jedno. Z hlediska výkonosti se teprve uvidí, jak týmy budou vypadat přišítí sezónu. Mně by nakonec nevadil ani ten Zlín, který nějaké zkušenosti letos nabral.

Zdenda

Poèet pøíspìvkù : 5

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro RobRoy Fri Nov 24, 2017 11:26 am

Zlín by si mohl dát příští rok reparát, taky by mi to zas tak nevadilo. Ale jinak jsem určitě pro vítězství Liberce, Boleslavi nebo Jablonce, který ted hraje pěkně. Z hledisky návštěvnosti a atmosféry na zápase by to bylo skvělý třeba i pro Baník, bohužel tam si nejdřív musí dát do kupy chaos v organizaci vedení a najít pořádného trenéra. Kdyby byl Baník konsolidovaný a neměl tak velké problémy, tak bych mu to přál hodně.
RobRoy
RobRoy

Poèet pøíspìvkù : 19

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Manasinho Fri Nov 24, 2017 8:34 pm

Já jsem pro Slovácko, které v přípravě porazilo Dynamo Záhřeb a potrápilo AS Řím a v minulosti hrálo dobře v Intertoto cupu

Manasinho

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miromir Mon Nov 27, 2017 1:16 am

Co se týče Liberce, vadí mi neustále odchody jak hráčů, tak teď i funkcionářů. To Jablonec se snaží mnohem víc vybudovat stálý kádr a udržet ho. Myslím si že by si poháry za svůj výkon zasloužil vyskoušet.

miromir

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro SNL Mon Nov 27, 2017 1:07 pm

Těžko říct, jestli z hlediska koeficientu je lepší aby pohár vyhrál někdo "bez" klubového koeficientu, který by jinak do EL nepostoupil, nebo radši někdo z prvních míst ligy, který má vysoký koeficient a ve skupině pak bude nasazený a něco uhraje...
SNL
SNL

Poèet pøíspìvkù : 1286

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro opasino Wed Nov 29, 2017 1:06 pm

IMHO nejlepší bude, když pohár vyhraje Slávka a do EL postoupí pátý celek z ligy. Navíc, když by se na jaře Slávka už neposunula přes Olomouc výše, měla by jistotu ZS EL, což je výhoda.
opasino
opasino

Poèet pøíspìvkù : 1242

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ocypuc Wed Nov 29, 2017 5:05 pm

opasino napsal:IMHO nejlepší bude, když pohár vyhraje Slávka a do EL postoupí pátý celek z ligy. Navíc, když by se na jaře Slávka už neposunula přes Olomouc výše, měla by jistotu ZS EL, což je výhoda.
Taky se může stát že Slavia nepřeskočí Olomouc ale někdo přeskočí Slavii, takže bych o nějaké jistotě nemluvil Smile

ocypuc

Poèet pøíspìvkù : 38

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro opasino Thu Nov 30, 2017 5:29 pm

Ale no tak, nestraš Very Happy
opasino
opasino

Poèet pøíspìvkù : 1242

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: