Čtvrtfinále
+3
SNL
opasino
Dan
7 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Čtvrtfinále
Já to nechápu, Kolář tvl. proč????
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Aspoň tak, ale Kolář blb
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Milanmachys100 likes this post
3. gól jde za Kolářem, i když se zeď rozpadla. Kolik chyb už v této sezóně v pohárech předvedl? Na druhou stranu v první půli Slavii podržel.
Remíza asi dobrá, bodík do žebříčku. V určitých fázích mohl jasně vést Feyenoord i Slavia.
Remíza asi dobrá, bodík do žebříčku. V určitých fázích mohl jasně vést Feyenoord i Slavia.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
Jako Trpiš dobrý, ale Mandousovi se nepovedl 1 zápas a hned chytá Kolář. Podle mě má vinu i na 2 gólu F.
Milanmachys100 likes this post
Jinak zápasy Slavie v playoff 5 5 5 7 a 6 gólů... Reklama na fotbal
jadran90 likes this post
Není to špatné-bude o co hrát. A 0,2 do koeficientu z horké půdy také potěší! No uvidíme, ale pro jistotu dám na soupeře, ať nejsem 2x naštvaný
Šotek- Poèet pøíspìvkù : 396
Už se těším na odvetu.
Bodo zase výhra, pokaždé mi kazí tipovačku. PAOK rozhodně není bez šance. No, vypadalo to v průběhu zápasů líp.
PAOK to podle mě už nedá, ale to BODO snad doufám vypadne... i kvůli dalším sezónám - hlavně, ať postoupí Slávka velká škoda, že Slávka neudržela minule ten LASK na uzdě ke konci... hned to mohlo být s top15 veselejší...
AS pěkně, Marseille pěkně... Pojďme Slavia !!!
PS: Barcelona
PS: Barcelona
Tak to je konec bitvy o top 15. Moc nechybělo, abychom ta dnes už jistě byli. Jízda Slavie na jaro byla pěkná, ale s tolika inkasovanými brankami se věčně postupovat nedá. Do příští sezóny musí vyřešit brankářskou otázku, protože tohle střídání evidentně nefunguje.
Konec, bohužel, ale zápasy pěkné, reklama na fotbal taky. Až budeme ve čtyřech, tak by to chtělo 3 týmy do skupin.
opasino napsal:Konec, bohužel, ale zápasy pěkné, reklama na fotbal taky. Až budeme ve čtyřech, tak by to chtělo 3 týmy do skupin.
Tjn, ale kdo se dostane přes poslední předkolo KL? Sparta bude nenasazená, Plzeň asi také.
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Plzeň má podle mě slušnou šanci být i v posledním předkole KL nasazená. A vítěz našeho poháru by měl jít do třetího předkola EL, takže tam je zase šance na reparát, vzpomeňme si letos na haluz Jablonce s losem Žiliny. Nicméně pro kohokoliv kromě Slavie už budou předkola těžká, takže to vidím na 2 skupiny.
jadran90 napsal:Plzeň má podle mě slušnou šanci být i v posledním předkole KL nasazená. A vítěz našeho poháru by měl jít do třetího předkola EL, takže tam je zase šance na reparát, vzpomeňme si letos na haluz Jablonce s losem Žiliny. Nicméně pro kohokoliv kromě Slavie už budou předkola těžká, takže to vidím na 2 skupiny.
Nevyjádřil jsem se přesně, moje chyba. Myslím druhý ročník, kdy nebudeme v TOP 15 a kdy nás ovlivní letošní koeficient.
Tento ročník tam Plzeň ještě něco má a vítěz poháru (snad Sparta) bude mít šanci na reparát.
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: