Evropské pohary 2022
+19
Šotek
Kickball
Mojiwe
Pietro
callaque
tento
Milanmachys100
OnderCZ
Klaster13
GreatScott
Javor
kean
opasino
dobeczkowski
pavel
f@rth
frafont
SNL
Jakub V.
23 posters
Strana 4 z 14
Strana 4 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Evropské pohary 2022
Takže přejeme, aby porazilo Fenerbahce Kyjev?
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Žalgiris / Malmo - Pjunik / Dudelange co toto je za los 3. předkola EL
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Mojiwe likes this post
Normoš, už teď bych si vsadil, že z této čtveřice postoupí Malmo.dobeczkowski napsal:Žalgiris / Malmo - Pjunik / Dudelange co toto je za los 3. předkola EL
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Tak Sparta dobrý los.
Slavia los rip ale zase když je dají, tak o konkurenta míň
Tak to je masakr ale zase dle koeficientu jedno z nejslabších Nebude aspoň podcenění
Jo, vždycky aspoň jednomu padne to, co jsme nechtěli
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Řeci taky asi nebudou moc nadšený
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Mám z dnešních losů takové smíšené pocity, ale více jsem asi negativní.
Plzeň v obojím případě takový střed a je zajímavé, jak se to pěkně sešlo 70%
Slovácko z toho málo pochopitelně vyfáslo tu těžší variantu, ale divácky atraktivnější 20%
Sparta taky takový střed-mohlo být lépe i hůře, ale ještě tam není 60%
Slávka to měla 2/2/1 a pochopitelně schytá tu jednu nejhorší variantu 50%
Tak uvidíme, už se sice těším, ale zároveň mám jisté obavy o osudu letošní sezóny.
Plzeň v obojím případě takový střed a je zajímavé, jak se to pěkně sešlo 70%
Slovácko z toho málo pochopitelně vyfáslo tu těžší variantu, ale divácky atraktivnější 20%
Sparta taky takový střed-mohlo být lépe i hůře, ale ještě tam není 60%
Slávka to měla 2/2/1 a pochopitelně schytá tu jednu nejhorší variantu 50%
Tak uvidíme, už se sice těším, ale zároveň mám jisté obavy o osudu letošní sezóny.
Šotek- Poèet pøíspìvkù : 396
Na 3 skupiny už to moc nevypadá...
S+S můžou dva přímé konkurenty před námi v boji o top15 připravit o tým v přímém souboji, tak snad to vyjde
Proč ne? Plzeň a Sparta zatím los dobrý. Slovácko těžký, tam ale na výběr prakticky nebylo a mohlo by být v dalším kole nasazené pro los EKL, tak tam netřeba zatím plašit, i když teď nic neuhraje. No a Slávka, nejtěžší možný soupeř určitě, ale tak předpokládám, že Řekové z toho mají ještě menší radost než my. Panathinaikos skončil v loňské sezóně až pátý v lize, od prvních dvou celkem odstup bodově, v tabulce o titul potom se zlepšili a byli 4. O něco posílili, něco jim odešlo. Věřím ve vyrovnaný boj s lepším koncem pro nás.SNL napsal:Na 3 skupiny už to moc nevypadá...
Kickball likes this post
Nebo taky můžeme v obou případech splakat nad výdělkem a udělat radost ostatním. Přímé konkurenty mám raději ve skupinách, kde jsou dvě možnosti a nehrozí hned konec. V předkolech, ať se vymlacují bez nás.
dobeczkowski napsal:S+S můžou dva přímé konkurenty před námi v boji o top15 připravit o tým v přímém souboji, tak snad to vyjde
A navíc Panathinaikos už dlouho nejsou v topu, jako byly ještě několik let zpět. Tím samozřejmě netvrdím, že nás nemůžou přejet jak válec, žádný jejich zápas jsem dlouho neviděl, ale nevěřím tomu, obecně šla kvalita řecké ligy dolů, vyjma Olympiakosu.
Šotku, ty jsi hrozně pesimistický šotek
Téměř 50 let života mě tak naučil. Ale je to trochu i moje taktika, že raději počítám s horší variantou a pak jsem překvapený a spokojený
Njn. Slabí rozhodně nejsou, viz. jejich příprava a remízy s Leverkusenem a Watfordem, ale Trpiš něco vymyslí.
Slovácko by potřebovalo, aby k němu z LM spadl Kyjev (ten má koeficient přes 40, takže pro los posledního předkola by ta dvojice byla virtuálně v nasazenejch pro KL), Fenerbahce má koeficient čtrnáct a něco, to by bylo na hraně s nasazením, spíš ne. Samozřejmě se Slovácko může zbláznit a třetí předkolo EL zvládnout vítězně a ze 4. předkola EL by už byla skupina jistá, šlo by jenom o to, čeho skupina (ale to je ne moc vysoká pravděpodobnost).
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Nejsem z toho losu nadšený, ale znáte to - míč je kulatý...
Vzhledem k situaci ukrajinských klubů, kdy jim chybí spousta hráčů pod smlouvou, viz. třeba Doněck, kterému chybí 16 hráčů, tak nelze očekávat zázraky a věřím v postup Fener. Ale samo až zápasy ukáží, forma ukr. klubů je podle mě velká neznámá pro všechny.frafont napsal:Slovácko by potřebovalo, aby k němu z LM spadl Kyjev (ten má koeficient přes 40, takže pro los posledního předkola by ta dvojice byla virtuálně v nasazenejch pro KL), Fenerbahce má koeficient čtrnáct a něco, to by bylo na hraně s nasazením, spíš ne. Samozřejmě se Slovácko může zbláznit a třetí předkolo EL zvládnout vítězně a ze 4. předkola EL by už byla skupina jistá, šlo by jenom o to, čeho skupina (ale to je ne moc vysoká pravděpodobnost).
Vzhledem k situaci ukrajinských klubů, kdy jim chybí spousta hráčů pod smlouvou, viz. třeba Doněck, kterému chybí 16 hráčů, tak nelze očekávat zázraky a věřím v postup Fener. Ale samo až zápasy ukáží, forma ukr. klubů je podle mě velká neznámá pro všechny.frafont napsal:Slovácko by potřebovalo, aby k němu z LM spadl Kyjev (ten má koeficient přes 40, takže pro los posledního předkola by ta dvojice byla virtuálně v nasazenejch pro KL), Fenerbahce má koeficient čtrnáct a něco, to by bylo na hraně s nasazením, spíš ne. Samozřejmě se Slovácko může zbláznit a třetí předkolo EL zvládnout vítězně a ze 4. předkola EL by už byla skupina jistá, šlo by jenom o to, čeho skupina (ale to je ne moc vysoká pravděpodobnost).
Los takový dost ošemetný. Hlavní je zvládnout druhá předkola a pak se teprve můžeme bavit co dál.
Plzeň musí dát Helsinky, protože dělat reparát s Mariborem/Tiraspolem by bylo o hubu. Pro postup přijatelný soupeř, pro EL tak jako tak těžký.
Slovácko vychytalo těžší variantu. S Kypřany by měli určitě šanci, ale uvidíme formu Dynamo Kyjev. Role outsidera by nám mohla sednout a nějaká šance na šťastný koeficient tam taky je.
Slavia to vyžrala, ale prostě není to TOP řecký klub v nejlepších letech, tak pojďme zasadit ránu našim konkurentům.
Sparta takový střed. Tam se skoro víc bojím příštího předkola.
Plzeň musí dát Helsinky, protože dělat reparát s Mariborem/Tiraspolem by bylo o hubu. Pro postup přijatelný soupeř, pro EL tak jako tak těžký.
Slovácko vychytalo těžší variantu. S Kypřany by měli určitě šanci, ale uvidíme formu Dynamo Kyjev. Role outsidera by nám mohla sednout a nějaká šance na šťastný koeficient tam taky je.
Slavia to vyžrala, ale prostě není to TOP řecký klub v nejlepších letech, tak pojďme zasadit ránu našim konkurentům.
Sparta takový střed. Tam se skoro víc bojím příštího předkola.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 679
Mojiwe and Kickball like this post
Souhlas nekdy je lepsi byt outsider - viz zacatek pripravy A zas na druhou stranku - vyradit prime konkurenty je to - co vlastne chceme Ono celkove predkola konferencni ligy jsou osemetna Ja jsem za los spokojeny krom Slovacka - tam jsem pral Larnacu Ale v koutku duse jsem Reky pro Slavku chtel - bude to boj, ale co - je to jen fotbal a proc porad chtit slabe tymy
Mojiwe, opasino, SNL, Kickball and Jakub V. like this post
Strana 4 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Evropské poháry 2024/25
» Jak dlouho sledujete evropské poháry?
» Los Evropské ligy
» Paradox Evropské ligy z pohledu koeficientů
» LM, EL a nějaká další liga pro evropské týmy
» Jak dlouho sledujete evropské poháry?
» Los Evropské ligy
» Paradox Evropské ligy z pohledu koeficientů