Evropské poháry 2024/25
+29
Dan
AndRus
f@rth
dobeczkowski
Koren
Ladin
ocypuc
haXo
Kickball
Pietro
Stalker27
Luke
Klaster13
Pistac
campercz
jadran90
Mojiwe
KiMo
ConPower
kean
Šotek
Milanmachys100
vlasta
frafont
Majki.1
mahdi
callaque
SNL
opasino
33 posters
Strana 2 z 19
Strana 2 z 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Evropské poháry 2024/25
No uvidíme, byl by to nářez - už jenom kdyby postoupili do 4.
Jinak začíná to dobře, snad by se mohlo ještě do příští sezony udržet ta pozice na přímý postup do LM
Jinak začíná to dobře, snad by se mohlo ještě do příští sezony udržet ta pozice na přímý postup do LM
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1282
Jak vidíte, že dopadne letošní sezóna? Na jakém skončíme místě?
Podle mě Turecko nasbírá hodně bodů, protože má prakticky 3 skupiny jisté, navíc další dva silné kluby mohou také udělat skupinu, takže očekávám, že protlačí do skupin 4-5 klubů. A tím si udrží 9.místo v pořadí. Na 8.pozici to bude moc daleko.
Česko snad bude mít 3 skupiny a pak se uvidí jak se bude dařit. Hlavním cílem je udržet 10.místo a zajistit si znovu přímý postup do LM. To by se mělo podařit, pakliže někdo nenahraje tolik bodů, že by nás přeskočil. Může to být prakticky jakákoli země na pozici 11. až 17.
Podle mě Turecko nasbírá hodně bodů, protože má prakticky 3 skupiny jisté, navíc další dva silné kluby mohou také udělat skupinu, takže očekávám, že protlačí do skupin 4-5 klubů. A tím si udrží 9.místo v pořadí. Na 8.pozici to bude moc daleko.
Česko snad bude mít 3 skupiny a pak se uvidí jak se bude dařit. Hlavním cílem je udržet 10.místo a zajistit si znovu přímý postup do LM. To by se mělo podařit, pakliže někdo nenahraje tolik bodů, že by nás přeskočil. Může to být prakticky jakákoli země na pozici 11. až 17.
callaque- Poèet pøíspìvkù : 226
Máme odstup zhruba 5 až 7 bodů na země z 11. až 17. Což je dost, ale samozřejmě je pravděpodobný v tom počtu, že některá z těch 7 zemí se bodově utrhne, podobně jako my letos (4 z nich budou dělit 4). Takže by to chtělo z naší strany aspoň tu průměrnou seznou, jinak nás někdo může předběhnout.
Rakousko a Skotsko budou letos a v příštím roce odepisovat dvě nejlepší sezóny, takže se budou jen těžko držet aby se nepropadli ještě níž - zrovna Skotům bych to moc přál aby vypadli i z patnáctky, konfederačka jim bude slušet.
My už nemáme moc kam postoupit tak to bude pár let spíš o udržení se, spíš jsem zvědavý na ten nový systém aby se z toho nevyklubala nějaká kravina, zkoušelo se vůbec něco podobného někdy někde?
My už nemáme moc kam postoupit tak to bude pár let spíš o udržení se, spíš jsem zvědavý na ten nový systém aby se z toho nevyklubala nějaká kravina, zkoušelo se vůbec něco podobného někdy někde?
kean- Poèet pøíspìvkù : 127
Jako Baníkovec říkám, že přes druhé předkolo, ať už to bude s estonským, nebo arménským klubem, musíme postoupit. Když ne, bude to ostuda. Ale vzhledem k tomu, že se nám podařilo získat Ewertona na přestup, jsem optimista a možná ani v případném třetím předkole nebudeme bez šance. Taktéž věřím Boleslavi, Litevci by neměli být vážnou překážkou.
No a S+S a Plzeň podle mě skupiny (nebo letos vlastně ligy) uhrají.
No a S+S a Plzeň podle mě skupiny (nebo letos vlastně ligy) uhrají.
ConPower- Poèet pøíspìvkù : 46
kean napsal:Rakousko a Skotsko budou letos a v příštím roce odepisovat dvě nejlepší sezóny, takže se budou jen těžko držet aby se nepropadli ještě níž - zrovna Skotům bych to moc přál aby vypadli i z patnáctky, konfederačka jim bude slušet.
podle mě je to předstupeň nějaké budoucí super ligy. teď to vyzkouší, aby si lidé zvykli na takové velké ligové tabulky, které jsou ale totálně nespravedlivé (podle zápasů z 8 soupeři dělat celkové pořadí s 36 týmy??)
KiMo- Poèet pøíspìvkù : 99
KiMo napsal:kean napsal:Rakousko a Skotsko budou letos a v příštím roce odepisovat dvě nejlepší sezóny, takže se budou jen těžko držet aby se nepropadli ještě níž - zrovna Skotům bych to moc přál aby vypadli i z patnáctky, konfederačka jim bude slušet.
podle mě je to předstupeň nějaké budoucí super ligy. teď to vyzkouší, aby si lidé zvykli na takové velké ligové tabulky, které jsou ale totálně nespravedlivé (podle zápasů z 8 soupeři dělat celkové pořadí s 36 týmy??)
Mám pocit, že to byl ústupek velkým, že jde udělat něco jako superligu i pod hlavičkou UEFA. Těch osm soupeřů bude podobně o štěstí na los jak předtím. Jsou sice rozdělené do košů, ale tak jak byly těžší skupiny, tak někdo může mít těžší soupeře.
Majki.1- Poèet pøíspìvkù : 116
KiMo likes this post
Tak nam to v tydnu zacne Za me nejlepsi moznost pro outsidery prekvapit Ten zmar a fotbal v podani Bolky - Ostravy a Slavie a Sparty byl desnej ale neni se cemu divit :/ dlouha sezona - unava - bohuzel plno klicovych hracu zranenych :/ Dulezite to bude nejak ukopat a snad sanci chytne nekdo jiny ve forme
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Slabej začátek ligy jako obvykle. Ještě že ten los byl dobrej, ale ani bych se moc nedivil, kdyby jeden z těch dvou - MB, B - skončil hned.
Výkony Baníku a Bolehlavi hrozné. Začínají doma, takže to klidně může skončit 0:0 a v odvetě porážka, řeči o náročném cestování, nerozehranosti atd. Sparta mi až tak z formy nepřipadá.
A dneska los 3. předkola mimochodem.
A dneska los 3. předkola mimochodem.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 675
Tak Bolka v případě postupu nejspíš konečná, zato Baník by mohl přejít do 4. předkola, pokud nedostane Kodaň a úplně to nepo…
campercz- Poèet pøíspìvkù : 58
Tak Sparta (pokud postoupí) proti FCSB, nebo Maccabi Tel Aviv a Slavia proti Union Saint-Gilloise. Obě S by měla začít doma, jestli tomu dobře rozumím. Slabí soupeři končí. Maccabi bych určitě nechtěl, ale mají koeficient zaručující nasazení ve 4. kole. Můžou vůbec hrát doma v Izraeli?
Ne, s FCSB hrajou v Budapešti.jadran90 napsal:Můžou vůbec hrát doma v Izraeli?
jadran90 likes this post
Jako FCSB/Maccabi bylo zrovna jedno z toho, co jsem nechtěl (ještě druhý, co jsem nechtěl, byl Karabach). Ale zase za mě nejsou tihle lepší/silnější než ty Kodaně a spol., který Sparta potkala minulou sezónu.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 593
Tak Plzeň za mě dobrý los.
Mají soupeře s nejmenším koeficientem, který navíc nebude hrát na vlastním hřišti.
Takže velká šance na postup a tím pádem jistota skupiny.
Mají soupeře s nejmenším koeficientem, který navíc nebude hrát na vlastním hřišti.
Takže velká šance na postup a tím pádem jistota skupiny.
Tak Baník v případě postupu přes Rádio Jerevan jde na Kodaň (asi těžko se stane, že by postoupil Magpies nebo jak se to jmenuje).
frafont- Poèet pøíspìvkù : 593
Kodaň proti Baníku, takže asi konečná.campercz napsal:Tak Bolka v případě postupu nejspíš konečná, zato Baník by mohl přejít do 4. předkola, pokud nedostane Kodaň a úplně to nepo…
Ale pokud by náhodou postoupili, tak budou ve čtvrtém předkole nasazení.
Dobrá smůla, jediný těžký soupeř z toho užšího výběru a oni ho dostanoucallaque napsal:Kodaň proti Baníku, takže asi konečná.campercz napsal:Tak Bolka v případě postupu nejspíš konečná, zato Baník by mohl přejít do 4. předkola, pokud nedostane Kodaň a úplně to nepo…
Ale pokud by náhodou postoupili, tak budou ve čtvrtém předkole nasazení.
Sparta - za mě musí porazit Shamrock = postup do pohárů. Další losy nemusíme řešit. Už není slabých soupeřů.
Slavia - Z těch možných soupeřů adekvátní volba - může být dobrý zápas
Plzeň- Tady to bylo důležité. Hratelný soupeř, žádný gigant. Super.
Boleslav - Musí projít přes 2. předkolo = pak už to je jedno, zklamala několikrát, 2 body budou OK
Baník - Tady se bojim i Urartu. Nehrají špatně. Kodaň jsem si přál. Bude super zápas. Stejnak to na skupinu není. Takže když už, ať vypadnou v dobrým zápase.
Důležitý je postup 3/5 do Evropy na podzim Nic víc neřeším
Slavia - Z těch možných soupeřů adekvátní volba - může být dobrý zápas
Plzeň- Tady to bylo důležité. Hratelný soupeř, žádný gigant. Super.
Boleslav - Musí projít přes 2. předkolo = pak už to je jedno, zklamala několikrát, 2 body budou OK
Baník - Tady se bojim i Urartu. Nehrají špatně. Kodaň jsem si přál. Bude super zápas. Stejnak to na skupinu není. Takže když už, ať vypadnou v dobrým zápase.
Důležitý je postup 3/5 do Evropy na podzim Nic víc neřeším
Majki.1, callaque and Kickball like this post
Vidím to dost podobně. Plzeň dostala podle mě nejlehčí možný los a to je důležité pro 3 skupiny. Hodně našich soupeřů nemůže hrát u sebe doma, třeba z toho budeme těžit. Kodaň je tým s vůbec nejvyšším koeficientem v osudí, ale co si budeme povídat, Baník by skupinu stejně neuhrál. Kdyby nějakou haluzí postoupil, alespoň bude nasazený.
Kickball likes this post
Za mě los tak napůl, spíše horší. Nejlepší to má asi Plzeň. Střed to má Slávka a Bolka. Horší Sparta a nejvíce to odskákal Baník. No ale na tři jakékoliv skupiny je to reálné-snad Tak zítra konečně začínáme snad další úspěšnou sezonu
Šotek- Poèet pøíspìvkù : 395
Jako musime byt realisti a hlavne pokorni Jasne, Kodan je smula - ale zaroven krasnej zapas Pokud postoupi pres Urartu 2 bodiky by byly super Bolka to samy 2 bodiky Plzen jeden postup a je tam skupina - Sparta jeden postup a je tam skupina Hlavne Sparta a Plzen souperi/los pro podzim v Evrope - skvely! Slavka uz ma postup a Union jsem z tech souperu chtel nejvic!! Kdyz vyjde 3/5 tak se ve skupinach muze stat cokoliv (viz Plzen minuly rok)
Ligu mistru uzijeme za rok! A vitez poharu ma jistotu Konferencni ligy! Vyhlidky na 2 sezony super Kamarad z prace (Slovak) nechape nasi stranku oni se modli za 1 tym ve skupine at je na co koukat na podzim a my tady porad a porad chceme vic a vic
Tak hlavní byla asi ta Plzen - snad to bude na ty 3 skupiny a k tomu by se hodil ještě jden bod pro začátek od MB +B. Pak by to mohla být dobrá sezona a příští rok zase o přímý postup do LM.
Vidim to pozitivne, Plzen to snad da a Sparta musi (toto kolo) a budem na trech.
Zaroven je i potencialni totalne cernej scenar, kdy Plzen prohraje a prebere koef Ukrajincu a dostane treba Chelsea, Betis nebo Fiorentinu.
No, ale pevne verim, ze se to nestane
Bolka a Banik musi jit do dalsiho kola, pak uz je to jedno, treba prekvapi.
Zaroven je i potencialni totalne cernej scenar, kdy Plzen prohraje a prebere koef Ukrajincu a dostane treba Chelsea, Betis nebo Fiorentinu.
No, ale pevne verim, ze se to nestane
Bolka a Banik musi jit do dalsiho kola, pak uz je to jedno, treba prekvapi.
mahdi- Poèet pøíspìvkù : 166
Strana 2 z 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Evropské pohary 2022
» Jak dlouho sledujete evropské poháry?
» Los Evropské ligy
» Paradox Evropské ligy z pohledu koeficientů
» LM, EL a nějaká další liga pro evropské týmy
» Jak dlouho sledujete evropské poháry?
» Los Evropské ligy
» Paradox Evropské ligy z pohledu koeficientů
» LM, EL a nějaká další liga pro evropské týmy