Evropské poháry 2024/25
+29
Dan
AndRus
f@rth
dobeczkowski
Koren
Ladin
ocypuc
haXo
Kickball
Pietro
Stalker27
Luke
Klaster13
Pistac
campercz
jadran90
Mojiwe
KiMo
ConPower
kean
Šotek
Milanmachys100
vlasta
frafont
Majki.1
mahdi
callaque
SNL
opasino
33 posters
Strana 12 z 19
Strana 12 z 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Evropské poháry 2024/25
Pietro napsal:Boleslav-výměna trenérů. Mezi zápasy 4. předkola KL, tomu úplně nerohumím...
Taky jsem zvědavý, jaký to bude mít vliv. Je možné, že to měl nový majitel nějakou dobu rozjednané a dotáhl to dokonce až teď. Určitě je lepší liberecká cesta, kde se nový majitel rozhodl pro své lidi ještě před sezonou.
Majki.1- Poèet pøíspìvkù : 116
Ja si myslim, ze to je dobre Bude pro vsechny hrace motivace se ukazat a budou hrat jinak Holoubek nema moc respekt Kamarada trenoval a spis to byl kamos nez trener Bolka na to ma ve ctvrtek vyhrat - doma byli lepsi
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Hůř to načasovat nemohli. Holoubek je do pohárů dostal, v předkolech jsou pořád bez porážky 3 výhry 2 remízy, dva soupeře vyřadili a pořád to mají rozehraný dobře venku by jim to mohlo vyhovovat líp než doma celý zápas do zalezlých maďarů. Stejně co tam teď nový trenér udělá a ještě cizinec - nezná tým, nezná soupeře, a Bolka není Sparta nemá kádr plný cizinců. Super že to Spartě s dánama vyšlo, ale kolikrát to bylo úplné fiasko (Pastoor, Stramaccioni) a švédská liga je slaboučká o třídu níž než češi nebo dánové. Chybí jim poslední krok do skupiny a tohle je může jedině vykolejit.
kean- Poèet pøíspìvkù : 127
Btw. mimo téma - dnes se zase Slovácko zblázní na Spartě a pak se z toho zas budou měsíc léčit a prohrávat jedno kolo za druhým
Jako neklubista bych letos přál titul Slavii nebo Plzni, když Sparta bude mít LM - tak ty prachy se budou víc hodit ve Slavii (finanční fair play) a nebo ještě víc v Plzni.
Jako neklubista bych letos přál titul Slavii nebo Plzni, když Sparta bude mít LM - tak ty prachy se budou víc hodit ve Slavii (finanční fair play) a nebo ještě víc v Plzni.
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1282
callaque likes this post
je vlastně rozdíl, když Midtjylland zítra postoupí, získá 6 bodů a pak možná už nic moc neuhrá, nebo padne do EL, kde dostane 3b, ale víc bodů uhraje v zápasech?
KiMo- Poèet pøíspìvkù : 99
I po změnách je podle mě EL koeficientově štědřejší než LM. Jestli je ten rozdíl za skupinu 3 body jak píšeš, tak to znamená uhrát výhru a remízu v 8 zápasech EL. Za mě pravděpodobné. Navíc se zrušily propady mezi soutěžemi, takže je výhodnější být průměrný tým v EL a hrát na jaro další zápasy, než paběrkovat v LM do Vánoc. Ale LM má samozřejmě jiná lákadla.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 675
KiMo likes this post
za EL zadne 3 body do narodniho koeficientu nedostanes ( to je pouze garantovane minimum do kluboveho)… takze do narodniho LM 6 bodu, EL nula bodu…
pavel- Poèet pøíspìvkù : 49
callaque and Milanmachys100 like this post
pavel napsal:za EL zadne 3 body do narodniho koeficientu nedostanes ( to je pouze garantovane minimum do kluboveho)… takze do narodniho LM 6 bodu, EL nula bodu…
To nie je uplne pravda. V EL sa budu pridelovat bonusy po odohrati skupiny za konecne umiestnenie. Prve muzstvo dostava 6 bodov (de facto akoby hralo LM), kazda dalsia pozicia dostava o 0,250 menej (teda 2. - 5,750, 3. - 5,500, atd) az po 24. miesto, za ktore sa dava 0,250 bodu. 25.-36. miesto nie je bodovane.
Naopak tych 6 bodov v LM je minimum, ktore dostane muzstva na 25.-36. mieste (preto to v tabulke maju pripocitane uz vsetci), od 24. miesta vyssie sa prideluje bonus o 0,250 za kazde jedno miesto podobne ako v EL (takze 24. - 6,250b, 23. miesto - 6,500b, atd.), takze 1. muzstvo celkovo dostane 12 bodov.
haXo- Poèet pøíspìvkù : 19
KiMo likes this post
To bude bodů jak nas...
Klaster13 likes this post
Gratuluju Spartě k výhře i postupu
Majki.1- Poèet pøíspìvkù : 116
KiMo likes this post
Jo Sparta paráda! Kdyby se zítra povedla Slávka a ve čtvrtek Bolka, tak se mi splní dlouho očekávaný sen-úterý, středa a čtvrtek poháry s naší účastí. Ale to bych chtěl moc. Stěžejní celkově bude zápas Bolky, tak snad.
Šotek- Poèet pøíspìvkù : 395
Turkům nejde do LM ani jeden a ve 4. předkole Galatasaray neuhrál ani bod, takže jsme jim průběžně pěkně odskočili. Kdyby jim vypadl aspoň jeden z těch dvou v KL, tak by to bylo super
frafont- Poèet pøíspìvkù : 593
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
callaque likes this post
přesně! a už se nikdo nemůže vymlouvat, že ještě nekopli do míčedobeczkowski napsal:
ehm, tak jsme první no a co
Ladin- Poèet pøíspìvkù : 221
Losovat skupiny se budou hned v pátek?
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1236
SNL napsal:To bude bodů jak nas...
Skotsko až Norsko je rozdíl pouze 2,8 bodu, což při sioučasný inflaci je uplný prd. A Norové drží 11 flek. Ještě se to bude hodně hýbat a posouvat. Proto včerejší postup Sparty a letošní příspěvěk 11,5 bodu je naprosto úžasný a to Spartu čeká větší skupina + body ve skupinách už jsou na 2.
Jsem na to zvědavý, ale poslední roky naše kluby prostě kvalitu mají a soupeře, který jsme dříve nedokázali porážet, ted pravidelně vyřazujeme. Stačí se podívat na zápas Baníku s Kodaní. Baník na tu Kodan měl uplně v pohodě a mohl vyhrát už základní část. Prostě to nedokázali proměnit. Přes ty Skoty už by věřím, že taky přešli.
Nevadí, letos je zaděláno na fakt haldu bodů, Slavii to přeju, ale nevěřím tomu, že to Lille udělají, bylo kvalitou jinde, hlavně kvalitou fotbalovou, Malmo bojovalo, ale Sparta byla bojovná stejně, jenže k tomu přidala i herní kvalitu a to rozhodlo.
Jestli se tam dostane i ta Bolka, 50/50, tak to bude vůbec masakr bodů a jsem na to zvědavý. Na co já budu koukat dřív, to nevím
Klaster13- Poèet pøíspìvkù : 142
Los LM čtvrtek od 18 h Nova Sport
Milanmachys100- Poèet pøíspìvkù : 93
opasino likes this post
S tím masivním přídělem bodů dál, tj. ve "skupinách" bych byl opatrný. Sparta si svý splnila, a upřímně v LM toho moc nenahraje, tipuju tak dva body (0-2-6). Slavia nejspíš v EL, vidím to spíš (pod)průměrně na 7-8 bodů (2-3-3 + bonus), Plzeň případně v EL uhraje asi míň než v KL (když dají šest bodů, ok, 2-2-4 nebo 2-2-2) ). Boleslav i díky tý pro mě nepochopitelný trenérské výměně nepostoupí. Takže tipuju pro nás ve zbytku tak 3.500 b., což by dalo celkem 8.200, což je v tohle novým systému podprůměr.
Pietro- Poèet pøíspìvkù : 119
Pietro napsal:S tím masivním přídělem bodů dál, tj. ve "skupinách" bych byl opatrný. Sparta si svý splnila, a upřímně v LM toho moc nenahraje, tipuju tak dva body (0-2-6). Slavia nejspíš v EL, vidím to spíš (pod)průměrně na 7-8 bodů (2-3-3 + bonus), Plzeň případně v EL uhraje asi míň než v KL (když dají šest bodů, ok, 2-2-4 nebo 2-2-2) ). Boleslav i díky tý pro mě nepochopitelný trenérské výměně nepostoupí. Takže tipuju pro nás ve zbytku tak 3.500 b., což by dalo celkem 8.200, což je v tohle novým systému podprůměr.
Trochu optimismu a neházet flintu do žita, když brod je ještě daleko Slavia by v EL byla v prvním koši, Plzeň asi ve třetím, v obou případech když nebudou mít úplně pech na los, tak se dá slušně zabodovat, MB v konferenční těžko říct, tam je to pade na pade, kdyby prolezla, tak tam něco ještě přidá, Sparta v LM na ty Realy, Barcelony, City nemá, ale tyhle megakluby jsou většinou v prvním a dostane z nich (snad) jenom dva, ale z dalších košů takový to třeba Feyenoord, Salcburk, Šachtar, Celtic, to je za mě hratelný na bodovej zisk. A už se kluci přesvědčili, že s takovou tou širší špičkou (ne úplně giganti z top 5 lig) se dá hrát, když nebudou připodělaní předem.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 593
Dnes budu asi koukat až na 2. poločas, pokud Slavia povede, jinak je to asi marnost
Šance na postup jsou tak 10 %, to prostě skoro nestojí za to sledovat
Ale možná mně to nedá a kouknu od začátku...
Ale možná mně to nedá a kouknu od začátku...
Pietro napsal:S tím masivním přídělem bodů dál, tj. ve "skupinách" bych byl opatrný. Sparta si svý splnila, a upřímně v LM toho moc nenahraje, tipuju tak dva body (0-2-6). Slavia nejspíš v EL, vidím to spíš (pod)průměrně na 7-8 bodů (2-3-3 + bonus), Plzeň případně v EL uhraje asi míň než v KL (když dají šest bodů, ok, 2-2-4 nebo 2-2-2) ). Boleslav i díky tý pro mě nepochopitelný trenérské výměně nepostoupí. Takže tipuju pro nás ve zbytku tak 3.500 b., což by dalo celkem 8.200, což je v tohle novým systému podprůměr.
Odhad mi připadá přiměřený, ale jestli to správně chápu, vůbec nepočítáš s body za vyřazovací část. A třeba v EL stále postoupí 2/3 týmů. Takže kdyby 2 naše týmy postoupily, počítal bych třeba další 2 výhry a 2 remízy a to je hned víc než další bod navíc. 9,4 bodů už je za mě dost. Třeba naposledy jsme taky dostaly spoustu bodů za umístění ve skupinách a postupy.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 675
Vida Slávka a zápletka je tu... 1:0
Klaster13- Poèet pøíspìvkù : 142
Já bych řekl, že letos máme opět zaděláno na 10+ bodů.
Ladin- Poèet pøíspìvkù : 221
Otázka je spíš tak, jestli budem mít víc bodů než Norsko a Rakousko - ne že by nás letos předběhli, ale jak se říká - ty trendy...
Jak tady někdo psal - aktuálně vedeme v letošním koeficientu - plus Sparta má jestli to vidím dobře jako jediný klub dvouciferný zisk bodů
Slavia valí, snad jim nedojdou v 2. poločase síly.
Jak tady někdo psal - aktuálně vedeme v letošním koeficientu - plus Sparta má jestli to vidím dobře jako jediný klub dvouciferný zisk bodů
Slavia valí, snad jim nedojdou v 2. poločase síly.
Strana 12 z 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» Evropské pohary 2022
» Jak dlouho sledujete evropské poháry?
» Los Evropské ligy
» Paradox Evropské ligy z pohledu koeficientů
» LM, EL a nějaká další liga pro evropské týmy
» Jak dlouho sledujete evropské poháry?
» Los Evropské ligy
» Paradox Evropské ligy z pohledu koeficientů
» LM, EL a nějaká další liga pro evropské týmy