Slavia. :-)
+8
opasino
Dan
hej243293
f@rth
Mojiwe
Šotek
SNL
marcus1
12 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Slavia. :-)
Tak teď bude důležité udržet Ngadea.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Prý odchází také:
https://www.ruik.cz/pohroma-pro-slavii-po-delim-je-na-odchodu-i-ngadeu/
https://www.ruik.cz/pohroma-pro-slavii-po-delim-je-na-odchodu-i-ngadeu/
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
To ne.... .
Ale trošku ve mě něco hlodalo, že když pujde pryč Deli, bude chtít i Míša.
Ale trošku ve mě něco hlodalo, že když pujde pryč Deli, bude chtít i Míša.
Jak vidíte šanci Slavie? (Smajlík opět historický, asi se jim dařilo. :-D )
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
2x dáme Ber Shevu, doma Nice, s Leverkusenem bod doma a postoupíme s 10 body do jara.
Kolik myslíte, že získá Slavia bodů? Bez ohledu na to, zda postoupí.
V šesti zápasech se může stát hodně věcí. Tipuju takových 9 bodů ve skupině. Co tvoje tipy?
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
Slávka asi má relativně nejhratelnější skupinu, tak předpokládám 9 bodů a snad postup?
Šotek- Poèet pøíspìvkù : 396
Zajímavý los. Premier Legue sleduju pravidelně a Leicester má aktuálně celkem slušnou formu.
f@rth- Poèet pøíspìvkù : 257
dobeczkowski napsal:tak co Leicester ?
Za mě hezký los. Lišky mají formu i zvuk, ale ne nejširší kádr, tak třeba budou mít náročný program a víc se soustředit na PL. Ale Slavie favorit nebude, to je jasné.
Spíš mě mrzí, že Olympiakos a Záhřeb dost možná postoupí a YBB mají taky šanci něco uhrát.
Tak ta 15 příčka by pro nás do budoucna stejně měla/musí být meta, jinak vlastně není o co hrát..našim konkurentům je tak třeba nefandit dlouhodobě
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 310
Tak zajímavý soupeř, no ne?? Podle aktuální formy lišek toho do koeficientu už asi moc nepřibude. Ale jak už někdo psal, není to United, City, Liverpool či Chelsea, tak uvidíme, jak na tom budou s kádrem, ale já nějaké oslabení nepředpokládám. Jedině snad že by nás trochu podcenili nebo upřednostnili PL, což bude také záležet na tom, jak na tom v únoru budou.
Já chtěl Eidhoven nebo Řím, ale co už, lepší než Šachtar.
Já chtěl Eidhoven nebo Řím, ale co už, lepší než Šachtar.
Já bych Záhřebu moc přál, aby dostal Slavii.
A Slavii bych moc přál, aby dostala Záhřeb.
Na první pohled to vypadá lákavě, ale Záhřeb u nás dlouhodobě podceňujeme. Je to taková chorvatská Slavia, ve skupině předběhli CSKA Moskva nebo Feyenoord, žádné ořezávátka. EL pro ně bude priorita. Asi 2 roky zpátky s nimi hrála Plzeň a venku dostala 3:0. Prostě letos už před losem bylo jasné, že se Slavia nadře.Dan napsal:Já bych Záhřebu moc přál, aby dostal Slavii.
jadran90 napsal:Na první pohled to vypadá lákavě, ale Záhřeb u nás dlouhodobě podceňujeme. Je to taková chorvatská Slavia, ve skupině předběhli CSKA Moskva nebo Feyenoord, žádné ořezávátka. EL pro ně bude priorita. Asi 2 roky zpátky s nimi hrála Plzeň a venku dostala 3:0. Prostě letos už před losem bylo jasné, že se Slavia nadře.Dan napsal:Já bych Záhřebu moc přál, aby dostal Slavii.
Na tom něco bude. :-)
2 roky zpátky dostala Slavie Sevillu a jaký to byly dva luxusní zápasy! S chutí do toho půl je hotovo
Klaster13- Poèet pøíspìvkù : 144
Ať žije presumpce neviny.
Ještě jsem nenašel žádné zdůvodnění. Svět jde do kopru a fotbal půjde s ním.
Přál bych si aby to celé Slávka vyhrála a Kudy pak "protestně" pozdvihl pohár
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
dobeczkowski napsal:Přál bych si aby to celé Slávka vyhrála a Kudy pak "protestně" pozdvihl pohár
Jo to by chtělo jim tím vytřít zrak. Protože takto udělit vysoký trest(a co je platné, že je to nejspodnější hranice) bez jasných důkazů a jasné cílené a neskrývané surovosti ocenit několikrát nižším trestem je absolutní výsměch. UEFA jde buď na ruku silným zemím(viz jejich neustálé zvýhodňování a navyšování celků v LM). Nebo alibisticky bojuje proti rasismu, což je sice v souladu FAIR PLAY, ale tam by mělo ve stejné rovině stát i zdraví hráčů, což v tomto případě bylo těžce opomenuto! Takže příště si asi náš hráč zakašle a přitom si zakryje ústa a to v přítomnosti hráče jiné pleti a dostane asi doživotí a oproti tomu dojde k těžkému zranění(nedej bůh smrti) a provinivší hráč dostane stop na usmolené čtyři zápasy? Jen tak dál-tleskám
Šotek- Poèet pøíspìvkù : 396
UEFA má potírat rasismus a to je správné. Nicméně se obávám, že tímhle rozhodnutím ho spíše podpořila.
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: