Ach ta Basilej
+19
Milanmachys100
pavel
KiMo
f@rth
haXo
jadran90
mcamino97
Klaster13
Šotek
dobeczkowski
ocypuc
SNL
opasino
frafont
Jiri_UK
coen
Mojiwe
vomi
Dan
23 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ach ta Basilej
Myslíte si, že je pro nás výhodnější, aby postoupila Basilej do LM nebo jen do EL?
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Re: Ach ta Basilej
Výhodu postupu do LM vidím v tom, že pravděpodobně brzy vypadne a nebude mít nějakou dlouhou šňůru postupů, který by mohl být v EL.
Na druhou stranu ten jeden bod pro Švýcary je fakt děsivý. Nepočítejme nyní s tím, že by Švýcaři měli za Basilej další desetiny za remízu či výhru a že Basilej i CSKA prohrajou.
Na druhou stranu ten jeden bod pro Švýcary je fakt děsivý. Nepočítejme nyní s tím, že by Švýcaři měli za Basilej další desetiny za remízu či výhru a že Basilej i CSKA prohrajou.
Podle mě Basilej má ten postup do osmifinále LM v podstatě v kapse díky lepším vzájemným zápasům se CSKA (na skóre o gól - 2:0 a 1:2). A spíš ještě něco uhrajou oni s Benfikou, než CSKA s ManU.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Je to velká škoda, že BASILEJ vyhrála za postup do osmifinále je 5 bodů + když porazili Man.United - tak můžou doma uhrát další doby :/ určitě půjdou před nás
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Minulý kolo mě strašně prudili komentátoři v tv, když fandili ( kvůli Suchýmu a Vaclíkovi) Basileji. To si neuvědomují, co je pro ČR fotbal potřebný? Nebo je jim to jedno?
vomi- Poèet pøíspìvkù : 2
Rakousko obhájí 11 pozici
Švýcaři půjdou na 12 pozici
Češi budou 13 pozici
Nizozemsko 14 pozice
Řecko 15 pozice
Je nějaká výhoda, když budeme 13 ? Nebo to je stejné, jako 15 místo? děkuji
Švýcaři půjdou na 12 pozici
Češi budou 13 pozici
Nizozemsko 14 pozice
Řecko 15 pozice
Je nějaká výhoda, když budeme 13 ? Nebo to je stejné, jako 15 místo? děkuji
Třináctá příčka (oproti patnácté) je důležitá. V LM to znamená třetí, nebo čtvrté předkolo pro třináctého. Druhé, nebo třetí předkolo pro patnáctého. V EL jsou tyto pozice v nasazení stejné. Ale vše může změnit obhájce EL, pokud by si z ligy, nebo domácího poháru zajistil přímé místo ve skupině evropské ligy. Pak by pravděpodobně toto místo přešlo na třináctou zemi, stejně jako tomu bylo v dosavadním formátu.
coen- Poèet pøíspìvkù : 40
No to je pech ta Basilej.
Doufejme, ze Viktoria a (da buh) Slavia neco jeste uhraji na jare. Je mi jasny, ze prani je otcem myslenky, chtelo by to zustat do 12. mista...
Doufejme, ze Viktoria a (da buh) Slavia neco jeste uhraji na jare. Je mi jasny, ze prani je otcem myslenky, chtelo by to zustat do 12. mista...
Jiri_UK- Poèet pøíspìvkù : 15
Tak dlouhodobě budeme, doufám, v první patnáctce, i to je myslím na naše poměry úspěch, jen jsme si na to už dost zvykli a zvykli i na to, že bojujeme o 12. příčku. Krátkodobě bude vždy do 12. místa radost. Pamatuju si starší komentáře (v té době jsem o super stránce coen.wz.cz nevěděl), kdy se básnilo o patnáctém místu.
No a je to tady Basilej postup - BONUS 5 bodů a 2 za výhru :/ to je hodně teď si jen přát, aby chytli třeba PSG nebo Barcelonu áchjoooo
Bernu a Luganu sice půjde v EL o prd (oba jsou tutově mimo postup), ale i tak doufám, že ve čtvrtek oba rupnou. Už takhle Basilej za dnešek sama nějakých +1,400 do jejich národního, to je až dost.
Jojo, dalo se to čekat, postup CSKA by byl lepší. Zase na druhou stranu, já s tím dopředu počítal, takže mě to nepřekvapilo. Ale nahráli tím hodně. Teď to chce jednoznačně postup Slávky, nějaké body od Zlína či Plzně a aby zbýlé Š. kluby ve čtvrtek uhrály velké prd.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Chtělo by to aspoň 4 body - to by nás snad dostalo zpátky před Švýcar.., postup Slavie by měl být tak na 80 % (podle kurzů na neprohru), tak snad to bude...
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
https://fotbal.idnes.cz/manchester-city-anglie-rekord-dkg-/fot_zahranici.aspx?c=A171214_100644_fot_zahranici_jic
Tak doufám že tu Bazilej vyklepnou
Tak doufám že tu Bazilej vyklepnou
Paráda. :-D I kdyby to Plzeň zkazila, ať nemají Švýcaři do budoucna ani desetinu z toho zápasu.
Tak zítra hraje Bazilej, a blbečci novináři samozřejmě fandí Vaclíkovi a spol...
Tak není ještě odehráno ani třicet minut prvního zápasu a už je nejspíš jasno...
Tak ManCity už si postup nenechají ujít. Basilej může maximálně překvapit nějakou remízou v odvetě, což se doufám nestane.
ocypuc- Poèet pøíspìvkù : 38
11. místo je iluze. Bude muset stěčit to 12. - i to je z pohledu posledních deseti let dost dobrý
Basilej out a doufám, že na City nic neuhrajou. Škoda gólu Salcburku v nastavení, doufám, že RSSS ještě venku zabojuje. Nejdůležitější je postup Plzně, nejlépe přes výhru, abychom mohli pomýšlet alespoň na 12.příčku. GL!!!
Šotek- Poèet pøíspìvkù : 396
se na to MC vys..li. Čímž je to jasný a Plzeň by musel postoupit, jinak to 12 bez šance. Ovšem pokud postoupí, tak je tam ve hře i 11. Ale to ja takový scifi, že ....
Klaster13- Poèet pøíspìvkù : 144
Ach --- ta --- Basilej, já se z toho týmu vážně po. To je neskutečný tohle. Když první zápas vyhrál MC o tolik gólů, tam mě to částečně vyděsilo, protože jsem se bál, že by to mohlo takto dopadnout.
Při zakládání tohoto vlákna mě nenapadlo, že bude tak výživné...
Při zakládání tohoto vlákna mě nenapadlo, že bude tak výživné...
Salcburk si vede na hřišti Dortmundu 2:0, jako by se nechumelilo... Všechno špatně, fakt že jo.
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: