4. (poslední) předkolo LM, EL a KL
+16
callaque
Klaster13
campercz
Ladin
kean
Šotek
Mojiwe
opasino
Kickball
dobeczkowski
Pietro
jadran90
SNL
f@rth
frafont
Dan
20 posters
Strana 1 z 12
Strana 1 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL
4 týmy by byla naprostá paráda. Za 3 bychom byly kdysi velmi rádi.
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Jablonec těžko říct, ten stejně dobře může tu Žilinu sundat, jako vyfásnout doma trojku. Plzeň snad proleze, i když lehké to mít nebude. Hlavně se teda modlit, aby nedošlo na ten nejhorší scénář a nešlo se do skupin jenom ve dvou.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Jablonec s Žilinou 50/50, ale jak už tu někdo psal, Žilina má formu a začínají v Jablonci. Po zrušení venkovních gólů je určitě lepší jet první zápas ven. A bohužel všichni z našich začínají doma.... Zase na druhou stranu, a ve vší uctě k soupeři, koho by jako chtěli za soupeře o postup do skupiny? Není to tak dlouho, co ve 3. předkole byl Lyon vs. Boleslav. Takže sorry, ale TNS, Plovdiv nebo Ferencvaros.... Letos nám prostě los oproti minulým letům přál (jasně, Slovácko mohlo mít schůdnějšího prvního soupeře, ale i tak...).
Jinak 4 týmy by bylo snad poprvé jestli se nepletu (ikdyž je tu staro-nová soutež a to tomu nahrává). Naši stále ve hře a budem fandit
Jinak 4 týmy by bylo snad poprvé jestli se nepletu (ikdyž je tu staro-nová soutež a to tomu nahrává). Naši stále ve hře a budem fandit
f@rth- Poèet pøíspìvkù : 257
Jestli 3 týmy budou stačit bude dost záležet na tom jak si povedou země okolo našeho místa. Ale známe to - většinou vypadnem s kýmkoli, a jednou za x let někdo zahaluzí - např. Liberec Udine.
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Podle mě je to cca 50/50 u Jablonce i Plzně. Nemůžeme chtít zázraky, 3 skupiny jsou adekvátní. Na co to bude stačit se ukáže později, přesně jak píšete, není to jen o nás. A i kdybychom na tu TOP 15 letos nedosáhli, alespoň si udělat pozici pro roky další. Každopádně na los si letos stěžovat nemůžeme.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
Já si bohužel myslím, že to nedá ani Plzeň, ani Jablonec. Oba týmy maj dost propustnou obranu, a oba se na góly dost nadřou. Žilina je teď rozjetá v super formě, myslím, že Jablonec dvakrát porazí.
CSKA Sofia nejsou vůbec žádný ořezávátka, maj kvalitu, víc zkušeností než současný kádr Plzně... Rád se budu mýlit:)
CSKA Sofia nejsou vůbec žádný ořezávátka, maj kvalitu, víc zkušeností než současný kádr Plzně... Rád se budu mýlit:)
Pietro- Poèet pøíspìvkù : 120
Hlavně ten jablonec je marnej - ta žilina to bude podobný jak s tím dac - to vypadalo že hrajou proti barceloně a pak dac ve skupině prohrávali hokejovými výsledky
Záhřeb solidní výbuch ale nevím, jestli je to úplně dobré... Dilema jako u Slavie, jestli v EL nenahrajou víc než v LM s bonusem, pokud to ještě v odvetě neotočí
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Záhřeb v EL může uhrát hodně, ale nebral bych to zdaleka jako jisté. Spíš zaplaťpánbu, že aspoň otočil ten Salcburk z 0:1 na 2:1, protože ten by byl případně v EL schopný vyhrát skupinu bez ztráty bodu a v jarním vyřazku dojít bůhvíjak daleko. Brondby za mě tak jako tak uhraje ve skupině prd.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Jestli Záhřeb získá v EL víc bodů je otázka, spíš jo. A taky může Spartu přesunout do posledního koše.:-( TIraspol překvapil. No a Salcburk sotva vyhrál, přitom střely 30:2. To snad udrží. A Monacu jsem taky věřil.
No, taky z toho Záhřebu nemám úplně radost. Chtěl jsem sice, aby prohrál, ale tak o gól. Tohle jsem opravdu nečekal.. Trochu se bojím, že bonus za postup do LM smázne během prvních dvou kol skupiny EL a pak už bude jen přidávat..No uvidíme, třeba to doma ještě otočí, popř. třeba vybouchne i ve skupině..Letos ty výsledky nemá moc přesvědčivé. No a Salzburg super, letos konečně góly z 90 minut pomáhají i nám
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 310
A já z jejich nezdaru trochu zdravé radosti mám, musím říct.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Jestli Slavia bude mít motivaci postoupit do EL když mají KL jistou.
Snad to ta Plzen dá, míč je kulatý
Snad to ta Plzen dá, míč je kulatý
Včera výsledky nic extra, tak snad dnes přijde Den D v Dobrém slova smyslu.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Jablonec to musi uhrat zkušenostmi videl jsem zápasy Žiliny - mladaci co běhají Jakmile budou prohrávat - sesypou se Tady proste lepsi los byt nemohl - jak dle koeficinetu tak herne - o vikendu sice hrala jina sestava - ale zapas urovne okresu do druheho polocasu uz nastoupili hraci zakladu a odchodili to nemaj respekt - 23 lety namachrovani typci.Pokud postoupi do zakladni skupiny budou dostavat dardu. Jablonec musi. Ma sestavu a nema zraneni.Kdy jindy nez ted.
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Plzen jsem rad ze zacina doma Venku by mohl byt pruser. Tohle bude 50 na 50. Zalezi dle formy a kdo udela prvni chybu. Ale tez na los nejde si stezovat. Hrozilo vetsi nebezpeci. Plzen musi.
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Jablonec to koeficientu dluží, za všechny ty DAC, Jerevany atd. Favoritem asi není. Plzeň nemá nic jisté, ale jaké soupeře bychom teda chtěli. Los nám docela přál. Takže dneska budu spokojený s alespoň 2 výhrami a remízou, nebo dobrou pozici pro pravděpodobné 2 postupy.
Mojiwe and f@rth like this post
DAC taky pak dostával bídu a s jabloncem to byla druhá barcelona.
Dnes jde o plzeň - tak aspoň o 2 goly by to chtělo.
Dnes jde o plzeň - tak aspoň o 2 goly by to chtělo.
pěkně na prd, že se všechny naše zápasy kryjí...
není jablonec pozděac?
SNL napsal:není jablonec pozděac?
jen o hoďku, takže první půle se bude krýt ještě
Aha, takže asi plzeň a pak jestli dostanou v první půli bura, tak jablonec