4. předkolo LM a EL
+2
marcus1
Dan
6 posters
Strana 1 z 1
4. předkolo LM a EL
Jak budete fandit našim konkurentům? Chcete, aby se dostali do LM nebo sestoupili do EL?
Nebo budete fandit tomu, aby byla Plzeň ve 3. koši bez ohledu na konkurenci?
Nebo budete fandit tomu, aby byla Plzeň ve 3. koši bez ohledu na konkurenci?
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Re: 4. předkolo LM a EL
Podle mě by bylo lepší, kdyby naši konkurenti do LM nepostoupili.
Jinak jsem zvědavej hlavně na Dány a Rapid. Dánové v těch předkolech nahráli hromadu bodů, tak doufám, že už skončí :-) Ale minimálně jeden tým ve skupině EL mít budou. A kdyby vypadnul Rapid, tak by tady byla šance, že přeskočíme Rakousko.
Jinak jsem zvědavej hlavně na Dány a Rapid. Dánové v těch předkolech nahráli hromadu bodů, tak doufám, že už skončí :-) Ale minimálně jeden tým ve skupině EL mít budou. A kdyby vypadnul Rapid, tak by tady byla šance, že přeskočíme Rakousko.
marcus1- Poèet pøíspìvkù : 107
To je právě otázka, jestli uhrají v EL víc než ty 4+ body co budou mít v LM, ono je to asi skoro jedno. Takže víc mě zajímají asi předkola EL.
3. koš pro Plzeň by se samozřejmě hodil, ale přiznám se, že teď nevím z hlavy ty kombinace, za jakých to nastane
Podle kurzů tam může projít ten Mitlotlijand, ale nejlepší by bylo, kdyby Dáni vypadli úplně, to je naše šance
Taky by se hodilo vyřadit Kypr ze hry a pak samozřejmě ten Rapid a Olympiakos, případně Bazilej na úkor postupu Apollonu z Kypru ale to bysme asi už chtěli moc.
3. koš pro Plzeň by se samozřejmě hodil, ale přiznám se, že teď nevím z hlavy ty kombinace, za jakých to nastane
Podle kurzů tam může projít ten Mitlotlijand, ale nejlepší by bylo, kdyby Dáni vypadli úplně, to je naše šance
Taky by se hodilo vyřadit Kypr ze hry a pak samozřejmě ten Rapid a Olympiakos, případně Bazilej na úkor postupu Apollonu z Kypru ale to bysme asi už chtěli moc.
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Mám takové tušení, že to dopadne přesně tak jak nechceme No nebudeme předbíhat - uvidíme. Škoda jen toho, že Olomouc to má prakticky jasný dopředu
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Ještě přidám jeden argument proč by bylo lepší, aby naši konkurenti hráli EL - bude pak6 vyšší pravděpodobnost, že budou nalosovaní proti sobě ve skupinách a tím pádem si budou "krást" body ve vzájemných utkáních.
Taky jde o finanční zajištění - pro nás lepší, když ti konkurenti půjdou jenom do EL
Tak výsledky dávají naději, že Plzeň bude ve 3. koši. :-)
V tom je mnohem lepší 4. předkolo EL než LM, ve 4. předkole EL rozhodně přejete konkurentům, aby nepostoupili.
Naposledy upravil Dan dne Thu Aug 23, 2018 1:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Ten třetí koš by byl super. Ještě k tomu nalosovat Slávce 2 papírově lehčí soupeře a nějaké body by být mohly.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Jestli na to Plzeň letos má...
Tak první kolo 4. předkola nic moc. Konkurenti jsou na tom lépe, než jsem čekal.
Nemá asi cenu se ohlížet na konkurenty. Snad Slavia i ten Jablonec uhrajou dost bodů.
Konkurenti sbírají body a Olomouc měla smůlu, že dostala nejtěžšího možného soupeře. Uvidíme jak dopadnou odvety - jsem hlavně zvědavej na Dány - ti to letos mají rozehrané výborně. Hlavně to ale prokaučovala Sparta.Dan napsal:Tak první kolo 4. předkola nic moc. Konkurenti jsou na tom lépe, než jsem čekal.
Sparta - to vypadnutí mě sere nejvíc letos
Říkal jsem si, zda je jisté, že Slavia půjde do 4. koše. A došel jsem k tomu, že šance je! Ale to by se musel stát opravdu zázrak. Jen tak pro zajímavost, co by se muselo stát a komu držet palce. (musí všech 6 týmů vypadnout)
Sarpsborg 3:1 (Maccabi) dobře rozehráno.
Rangers 1:0 (Ufa) vypadá nadějně
Sudova 1:1 (Celtic) moc nevěřím
Kutaisi 0:1 (Ludogorets) na to bych si nevsadil
Shkendija 1:3 (Rosenborg) to si asi pohlídají
A nejlepší na konec vyřazení Sevilly a dvojitá radost z postupu Olomouce
Luc_a- Poèet pøíspìvkù : 2
Také jsem si říkal, zda je šance na 4. koš. :-D Děkuji za odpověď, aniž bych se zde ptal a děkuju za pěkné rozepsání. :-)Luc_a napsal:Říkal jsem si, zda je jisté, že Slavia půjde do 4. koše. A došel jsem k tomu, že šance je! Ale to by se musel stát opravdu zázrak. Jen tak pro zajímavost, co by se muselo stát a komu držet palce. (musí všech 6 týmů vypadnout)
Myslím, že u Slávky by to chtělo jeden atraktivní, ale hratelný klub a pak dva hratelné. Ale přání a realita mají občas odlišné stránky.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Similar topics
» 4. předkolo LM, EL, KL
» 3. předkolo LM, EL a KL
» Losování 3. předkolo
» 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL
» Losování 3. předkolo
» 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL
Strana 1 z 1