Víc golů na hřišti soupeře při nerozhodným součtu už nerozhoduje
+3
opasino
f@rth
SNL
7 posters
Strana 1 z 1
Je to lepší jak je to teď?
Víc golů na hřišti soupeře při nerozhodným součtu už nerozhoduje
Je to podle vás lepší jak je to teď, nebo jako to bylo dřív, když se ještě řešilo, kdo dal víc golů venku?
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Re: Víc golů na hřišti soupeře při nerozhodným součtu už nerozhoduje
To původní teoreticky motivovalo hostující aby hráli víc útočně, jak je to teď, tak je to zase asi přehlednější.
Za mě se to mělo zrušit jen, pokud došlo na prodloužení. Mělo to svoje kouzlo, ale v případě prodloužení nevýhoda domácích. Italský pohar to třeba v semifinále stále zrušené nemá (nebo aspoň minulou sezónu nemel).
f@rth- Poèet pøíspìvkù : 257
jadran90 likes this post
Za mě je to dobře, ať postupuje ten, kdo dá celkově více gólů.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Podle mě to lepší není. S góly v prodloužení mám stejný názor jako f@rth. Ale atraktivitě to podle mě nepomohlo, spousta zápasů se dostává do fáze, kdy ani jeden nechce riskovat. Přibylo prodloužení, penalt a z tohoto pohledu si nejsem jistý, jestli je to spravedlivější. Ale ani nejsem vyloženě proti.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
Oni to časem beztak zase změní, tak jako mění všechno
Tak jako Vavruv gol v Rime je pekna vzpominka ... ale celkove je to imo lepsi, ze je to zruseny.
mahdi- Poèet pøíspìvkù : 168
Nyní už vlastně nikdy nebude platit, že by gól mohl změnit postup v nepostup a obráceně.
Maximálně gól změní jen postup na prodloužení a prodloužení na prohru a ekvivaletně obráceně.
Maximálně gól změní jen postup na prodloužení a prodloužení na prohru a ekvivaletně obráceně.
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
No spravedlivější, spíše co by na tom nemělo být spravedlivé. Při systému, kdy se hrají 2 zápasy, každý doma a venku a oba se započítávají stejnou měrou, by měl přeci postoupit ten tým, který v těch obou zápasech, které berme třeba jako dva poločasy, dal více gólů, tím pádem i menší počet gólů inkasoval. Podle mě teda nic spravedlivějšího být nemůže.jadran90 napsal:Přibylo prodloužení, penalt a z tohoto pohledu si nejsem jistý, jestli je to spravedlivější. Ale ani nejsem vyloženě proti.
A co se týká prodloužení, ty bych klidně úplně zrušil při dnešní vytíženosti hráčů a šel rovnou na penalty, když ani jeden tým nebyl schopen rozhodnout za 2 normální hrací doby.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Jo, taky bych zrušil prodloužení. Jinak nespravedlivé může být teoreticky to kdo začíná venku nebo kdo začíná doma.
Prodloužení mě už často moc nebaví, strašně se to protahuje a ve spoustě případů to stejně dojde do penalt. Výjimka samozřejmě třeba finále MS, ale to není na 2 zápasy. No a zrovna ty penalty mi nepřijdou moc spravedlivé. Třeba když se v hokeji zavedlo prodloužení 3 na 3, je to za mě super řešení, ale něco takového si asi fotbal nemůže dovolit...
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
5 na 5 bez brankářů a bez ofsajdu :d
callaque likes this post
Nebo hrát prodloužení kde by se vždy po 10 minutách každý tým musel vzdát 1 hráče dokud by se nerozhodlo ..takový trochu battle royale
kean- Poèet pøíspìvkù : 127
Nebo na půlce natáhnout síť a rozdat si to v nohejbale
Nebo by vyhrál ten kdo první trefí rozhodčího míčem
Nebo by vyhrál ten kdo první trefí rozhodčího míčem
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: