Příští sezóna - udržíme TOP 15?
+24
husar12
Sim901
opasino
Šotek
SNL
frafont
Dan
Kickball
dobeczkowski
havlitom
callaque
hej243293
Klaster13
AndRus
daniel moško
Vendolas
f@rth
haXo
marcus1
OnderCZ
Mojiwe
RobRoy
pohy
coen
28 posters
Strana 7 z 11
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Příští sezóna - udržíme TOP 15?
Hódněkrát :-)
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Údajně 13. pokus za posledních 24 let a pořád nic...
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
To mají teda hezkou bilanci , njn, holt, to je život. Viděl jsem to od nějaké 63 min. a ač měl být Salcburk předtím zápas v "rukou," pak už nehráli nic pořádného, byla nervozita, nevěděli co hrát. I když myslím, že v LM by S. nahrál méně bodů, je to v podstatě jedno, nakonec jsem to přál CZ, je dobře, že peníze za LM půjdou do takovéto země, S. se sponzorem RB je nepotřebuje. Jen se mi nelíbilo, jak po odpískání konce, vběhli fanoušci CZ na hřiště a vslíkali hráče z dresů....
No podle mě do TOP 15 nebudeme - ALE neviděl bych v tom osobně zásadní problém - Pokud skončíme na 16. místě s dobrým koeficientem - tak budeme poté dělit 4 a to nás může vynést opět výše (jako Dánsko) - Stejnak se každý rok objeví někdo - kdo tam neuhraje ani bod - Podívejte se na SRBSKO letos - to bude krásný koeficinet - Naše nejlepší roky jsme taky udělali díky tomu, že se dělilo 4
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
To by potom nemělo cenu to řešit. Ono 2. tým do předkol LM stejně nikdy neuspěje, spíš jsou zajímavý ty pozice, kde je už nějaký ten přímý postup - to pak motivuje ligu. Takže ono asi než řešit jestli 15. nebo 16. tak hlavně co nejvíc bodů a co nejmíň pro soupeře, aby pak mohlo být zas někdy šance na to 11./12. místo
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Přesně tak, podle mě je nejlákavější právě ta jistota skupin, ať už EL či LM.
Astana dobře. Jen tak dál....
Salzburg... ono i ta Sparta je na tohle selhávání expert
btw. kde je tak nejlepší on-line na internetu? mysím nějaký průběžný stav výsledků vč. skore z prního zápasu
zatím koukám tady: http://www.eurofotbal.cz/livescore/#inscore_ifheight_xdc_3767
btw. kde je tak nejlepší on-line na internetu? mysím nějaký průběžný stav výsledků vč. skore z prního zápasu
zatím koukám tady: http://www.eurofotbal.cz/livescore/#inscore_ifheight_xdc_3767
SNL napsal:Ještě by to chtělo, aby vypadli:
aspoň 1 z Kypru,
obě Kodaně
a aspoň jeden z těchto: Basilej, Olympiakos, Midtjylland, Rapid (šance tak 70 %, že aspoň jeden z nich vypadne)
To bych považoval za úspěšný playoff
Tak cíl 1 splněn: Apoel je pryč
Průběžné výsledky zatím! dobré.
Ta Kodaň hraje dobře, snad vypadnou na penalty. Malmo to už udrží a Basilej je out. Paráda zatim
f@rth- Poèet pøíspìvkù : 257
O to vic mrzi sparta...
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Dudelange, Malmo a Apollon dobře, ještě aspoň to FCSB aby zabralo.
Kodan bohuzel postup
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Tak nezbývá, než nám ji nalosovat
Safra ten Rapid asi postoupí.
Podle mě to včera dopadlo nad očekávání Sice škoda Kodaňe a Rapidu - ale vyřazení APOELU a BASILEJE je skvělá věc + 2 dánské týmy musíme to brát optimisticky
Sice to včera dopadlo opravdu nad mé očekávání, ale postup Kodaně ruší i teoretickou možnost dostihnout Dány. Hlavně to má neblahý vliv i do budoucna, kdy nám Dánsko uteče i pro další sezony. Chorvata musíme převálcovat a díky vypadnutí Basileje máme reálně navíc body, které uhraje Slavia. Takže ty tři výhry by přidat mohla a 15. místo uděláme. Jiná šance podle mě není.
havlitom- Poèet pøíspìvkù : 6
Včerejší výsledky sice jakžtakž, ale naši pozici moc neřeší. Odpadnutí Basileje je celkem terno a dává nám šanci jít před Švajc. Ale fakt, že se do skupin přece jenom propasírovali Rapid a Kodaň nám vzal šanci na souboj s Rakouskem a Dánskem.
To 16.místo je zrádné. Sice jen 4 týmy, větší zisk za každý bod a šance na bodování se slabšími v předkolech, ale zase je těch předkol hodně a hrozí pak skupinová fáze s jedním/žádným účastníkem.
To 16.místo je zrádné. Sice jen 4 týmy, větší zisk za každý bod a šance na bodování se slabšími v předkolech, ale zase je těch předkol hodně a hrozí pak skupinová fáze s jedním/žádným účastníkem.
AndRus- Poèet pøíspìvkù : 63
15. místo na úkor Švýcarska nebo Dánska, s tím že nás nesmí předběhnout Kypr.
Ideálně dostat do skupiny ke Slávii Kodaň a Curych a vyřadit je
Ideálně dostat do skupiny ke Slávii Kodaň a Curych a vyřadit je
AndRus napsal:
Podle mě skončit těsně na 16 místě s dobrým koeficientem není zas špatný:
Mistr: 2. předkolo LM (tady to je zrádný, ale vyřazení jde do 3.předkola EL mistrovské části)
Vicemistr: 2. předkolo EL (podle mě, by mělo být druhé místo víc než pohár)
Pohár: 3. předkolo EL (tohle je vždy risk, vyhrát pohár může kdokoliv)
4. z ligy: 1. předkolo EL (první předkolo musíme projít)
Ano, může se stát, že někdo neprojde přes předkolo, ale toto je způsob, jak vyhoupnout koeficient.
Ale samozřejmě budu fandit, abysme skončili 15
Počítá se 5 let zpátky, takže i když skončíme 16., tak se každý bod bude hodit.
Škoda toho nového systému ligy, jinak by mně bylo skoro jedno jestli 15. nebo 16... Letos nebylo na co koukat, když bylo málo předkol - aspoň bude zábava
Škoda toho nového systému ligy, jinak by mně bylo skoro jedno jestli 15. nebo 16... Letos nebylo na co koukat, když bylo málo předkol - aspoň bude zábava
SNL napsal:Počítá se 5 let zpátky, takže i když skončíme 16., tak se každý bod bude hodit.
To máš pravdu, jak to tedy bude když je nový formát? - kam půjdou týmy do jakých předkol?
Myslím, že o jedno předkolo bude hrát ta skupina co skončí v lize 7.-10., což je špatně. Další předkolo může sebrat nějaký outsider co třeba vyhraje pohár, takže nakonec zbydou jenom 2 místa pro 1. a 2. v lize a jeden z trojice Plzeň, Slavia, Sparta vůbec nemusí hrát poháry.
Zatímco když budem do 15. místa, tak 1,2,3. z ligy budou mít všichni jisté poháry-předkola, 1 a 2 budou hrát i o LM
Zatímco když budem do 15. místa, tak 1,2,3. z ligy budou mít všichni jisté poháry-předkola, 1 a 2 budou hrát i o LM
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Strana 7 z 11
Povolení tohoto fóra: