3. kolo LM a EL
+4
frafont
Dan
SNL
Sim901
8 posters
Strana 1 z 1
3. kolo LM a EL
Tak jak vidíte šance na zisky bodů ve 3. kole?
Já to vidím na 1-1-1
Plzeň prohra, Slavia a Jablonec - jeden vyhraje, druhý remíza. Šance určitě na 2-0-1, ale...proměňování šancí :/ snad se to zlomí hlavně u Slavie, která má větší potenciál na postup ze skupiny a výsledky v play off.
Já to vidím na 1-1-1
Plzeň prohra, Slavia a Jablonec - jeden vyhraje, druhý remíza. Šance určitě na 2-0-1, ale...proměňování šancí :/ snad se to zlomí hlavně u Slavie, která má větší potenciál na postup ze skupiny a výsledky v play off.
Sim901- Poèet pøíspìvkù : 15
Re: 3. kolo LM a EL
Pořád zajímavější než ta Liga národů. Snad už budou nějaký body
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Můj tip jsou dva body. Jeden bod bude velká nespokojenost, tři body velká spokojenost.
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Třetí a čtvrté kolo skupin jsou pro oba naše týmy v EL v podstatě klíčové dvojzápasy, pokud jde o šance na postup dál. Vidím to teď ve třetím buď na 1-1-1, nebo 0-2-1, hlavně aby to nebylo za dvě až tři prohry.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Jedna výhra by se měla zadařit. Ale ta Kodaň hodně zlepšila hru a výsledky, což je škoda, to se nám teď nehodí. Každopádně pro nás klíčový zápas, vyhrát doma nad Kodaní, tak by bylo veseleji.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Jablonec by taky mohl, mají formu...
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
kdo by před půl rokem řekl, že Real bude doma proti Plzni do posledních chvil bránit a zdržovat...
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
:-Ddobeczkowski napsal:kdo by před půl rokem řekl, že Real bude doma proti Plzni do posledních chvil bránit a zdržovat...
3 body naprostá oslava, ale můj tip jsou body 2.
Chci více. :-D Nechci si tipnout dobře.
Slavia výsledek super, oproti zapasu v Rusku mě to ale moc nebavilo. Jablonec hraje prostě dobre, ale bohužel stejně jako to chtělo uhrát bod ve Francii tak dnes to měly být 3. Každopádně skupina je vyrovnaná ale pokud chtějí myslet na postup tak v Kazachstánu musí vyhrát. Spokojenost po tomto kole je nicméně velká. Každopádně soupeři stále sbírají body a 15 se pomalu vzdaluje.
f@rth- Poèet pøíspìvkù : 257
Curych 9 bodů, Salcburk 9 bodů, Záhřeb 9 bodů... zlý sen kdyby aspoň ten Jablonec vyhrál
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
I tak to bylo dobré kolo. V příštím toliko asi nebude. Astana se mi jeví jako nejtěžší soupeř Jablonce, myslím, že tam prohrají. Slávka doma snad potvrdí skvělý výsledek. Plzni šance na bod moc nedávám, přeci jen.....Real no.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: