Poháry 2021/22
+9
dobeczkowski
SNL
Kickball
vlasta
Mojiwe
f@rth
jadran90
Šotek
frafont
13 posters
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Poháry 2021/22
Ještě jsem zvědavej na Plzeň, ten zbytek bude asi každej půlbod dobrej
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
To zas bude blamáž jako každý rok už
EL: Jablonec - Celtic/Midtjylland, Sparta/Rapid - Anorthosis Famagusta.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Tak jablonec je jasnej a může se zas soustředit na boj o poháry
V té EL je třetí předkolo těžší než čtvrté mi přijde
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
dobeczkowski napsal:V té EL je třetí předkolo těžší než čtvrté mi přijde
V nemistrovské části ano, už jsem si tu někde výše stěžoval. Proto je ohromná škoda, že místo aby šel Jablonec díky Chelsea a Villareallu rovnou do 4. předkola, přesunuli Kypřany z KL. Jablonec ještě úplně bez šance není. Sparta by v případě vyřazení letěla právě na ten Kypr a hrát tam v srpnu není vůbec příjemné. Vyřadit Rapid je skoro nutnost.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
KL: Slovácko v případě postupu přes Plovdiv jde na Kodaň (nepředpokládám, že by Torpédo Žodino od Bělorusa překvapilo postupem), Plzeň pokud dá Brest, tak Kauno Žalgiris/TNS.
Za mě los celkem v pohodě. Nejvíc mi vadí ten Ferencvároš. Monaco je podle mě schůdnější, než Benfica nebo Šachtar a hlavní je stejně vyřadit Rapid. Plzeň možná lehčí soupeř, než ve druhém předkole, to musí být 2 jasné postupy a proti Kodani kdo ví kdo bude hrát..a Jablonec je jedno..ta dvojice je asi ta lehčí..
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 310
Když to shrnu, tak los dopadl tak nějak středně a zatím se stejně čeká, kdo postoupí.
Ferencvaros jsem nechtěl, ale test to bude dobrý. Alespoň se začíná venku.
Spartu Monaco trápit nemusí, hlavní je vyřadit Rapid, aby měla poháry jisté. Jinak by to začal být stres s Kyprem.
Jablonec dostal asi tu lehčí možnost, třeba překvapí.
Plzeň se hlavně vyhla Trabzonsporu, uff. Vyhlídky na 4. předkolo a případně i skupinu nevypadají zle. Letos už musí zabrat.
Slovácko nejtěžší možný soupeř, ale vadí to? Do skupiny by stejně neprošli.
Spartu Monaco trápit nemusí, hlavní je vyřadit Rapid, aby měla poháry jisté. Jinak by to začal být stres s Kyprem.
Plzeň se hlavně vyhla Trabzonsporu, uff. Vyhlídky na 4. předkolo a případně i skupinu nevypadají zle. Letos už musí zabrat.
Je to přesně tak
jadran90 napsal:Když to shrnu, tak los dopadl tak nějak středně a zatím se stejně čeká, kdo postoupí.
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 310
Za mě spokojenost tak na 50%
Slavia v této době prostě musí a to i v dalším předkole a udělat skupinu LM-snad?!?
Sparta snad udělá Rapid, ať má klid a nějakou skupinu jistou, Monaco asi už ne.
Jablonec to mohl mít i horší, ale obávám se, že neprojde, což by byla škoda, protože v posledním předkole by to mohlo být trochu lehčí a hlavně jistota skupiny KL. Při přesunu do předkola KL asi bez nároku, ale......???
Plzeň to nemá špatné a měla by využít trojího nasazení a udělat skupinu.
Slovácko by snad mohlo Plovdiv udělat, pak Kodaň asi konec-alespoň nějaký bodík!
Chce to prostě udělat tři skupiny a sbírat bodík po bodíku už v předkolech-každý má obrovskou hodnotu, ať se hned vrátíme do patnáctky. Čtyři týmy je pro nás málo a jen jedna možnost LM. Tak GL, již zítra:cheers:
Slavia v této době prostě musí a to i v dalším předkole a udělat skupinu LM-snad?!?
Sparta snad udělá Rapid, ať má klid a nějakou skupinu jistou, Monaco asi už ne.
Jablonec to mohl mít i horší, ale obávám se, že neprojde, což by byla škoda, protože v posledním předkole by to mohlo být trochu lehčí a hlavně jistota skupiny KL. Při přesunu do předkola KL asi bez nároku, ale......???
Plzeň to nemá špatné a měla by využít trojího nasazení a udělat skupinu.
Slovácko by snad mohlo Plovdiv udělat, pak Kodaň asi konec-alespoň nějaký bodík!
Chce to prostě udělat tři skupiny a sbírat bodík po bodíku už v předkolech-každý má obrovskou hodnotu, ať se hned vrátíme do patnáctky. Čtyři týmy je pro nás málo a jen jedna možnost LM. Tak GL, již zítra:cheers:
Šotek- Poèet pøíspìvkù : 396
Tak letos si asi nemůžem stěžovat na los, ted ještě něco uhrát - každý bod se může hodit z těch předkol - lepší než pak spekulovat jestli Slavia postoupí do finále EL nebo tak něco
Snad najdu nějakej streem na tu Spartu
No tak ten Sport 1 to je strašné. Časomíra není vidět, o zvuku se snad nedá ani bavit...
f@rth- Poèet pøíspìvkù : 257
f@rth likes this post
Také vám připadne, že ve 4. předkole (posledním) je těžší postoupit v KL než v EL? Respektive v nemistrovské části KL než v EL.
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
SNL napsal:koho tam mají po vyřazení?
mám pocit, že Famagusta, takže vzhledem k tomu jak Sparta dokáže dojebat svůj koef a k tomu rozdat body soupeřům...
Už jsem si vzpomněl, jaký je to pocit, fandit českým týmům v pohárech. Naděje, gól, vyhlídky na postup, nesmyslné zalezení do obrany a prohra s velkou nulou do koeficientu a komplikací s postupem. Klasika.
Wiesner to měl v prvním poločasu dát. V druhém Sparta hrála jenom dozadu, přitom 3 soupeřovi obránci hráli se žlutou. Mělo se na ně tlačit, zkoušet 1 na 1. Dočkal sice asistence, ale před prvním gólem neoběhal svůj prostor ve středu hřiště a druhý gól jde vyloženě za ním. Trochu mi to evokuje situaci, kdy ve Slavii začali hrát v pohárech běhavějšího záložníka než Hušbauera.
Wiesner to měl v prvním poločasu dát. V druhém Sparta hrála jenom dozadu, přitom 3 soupeřovi obránci hráli se žlutou. Mělo se na ně tlačit, zkoušet 1 na 1. Dočkal sice asistence, ale před prvním gólem neoběhal svůj prostor ve středu hřiště a druhý gól jde vyloženě za ním. Trochu mi to evokuje situaci, kdy ve Slavii začali hrát v pohárech běhavějšího záložníka než Hušbauera.
klasika
jadran90 napsal:Už jsem si vzpomněl, jaký je to pocit, fandit českým týmům v pohárech. Naděje, gól, vyhlídky na postup, nesmyslné zalezení do obrany a prohra s velkou nulou do koeficientu a komplikací s postupem. Klasika.
V odvetě se to pořád dá uhrát na postup, ale bude potřeba jednak hrát devadesát minut a ne dvacet, dvak postavit líp zálohu, protože Dočkal, Pavelka, Krejčí, to je jak zpomalenej film, to by mělo šanci někdy v osmdesátkách, devadesátkách, ne dneska.
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Slavia a poháry?
» Poháry 2023/24 1. a 2. předkolo
» Evropské pohary 2022
» Poháry 2023/24 3. a 4. předkolo
» Poháry 2023/24 skupiny
» Poháry 2023/24 1. a 2. předkolo
» Evropské pohary 2022
» Poháry 2023/24 3. a 4. předkolo
» Poháry 2023/24 skupiny