Poháry 2021/22
+9
dobeczkowski
SNL
Kickball
vlasta
Mojiwe
f@rth
jadran90
Šotek
frafont
13 posters
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Poháry 2021/22
Vypadá to, že jsou ještě v přípravě na sezonu - odpadnutí Sparty a Plzně ve 2. poločase. Tak snad to příští týden bude lepší. Jestli Plzeň vypadne, tak letošní ročník už skoro nemusíme řešit.
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Týmy se vyrovnávají, už to není jako dříve. Ale nehroutil bych se. Je to po 90. minutách.
Podívejte na ostatní zápasy. Kdyby to bylo na jeden zápas, 2 týmy máme pryč. Vše je o jednom gólu. Můžou postoupit všichni nebo nikdo. Ani jeden zápas není rozhodnutý po prvním zápase. Podívejte se na ostatní výsledky. Viz Galatasaray, který to za stavu 2:1 odchodil !!! To pak je druhý zápas o ničem Takže uvidíme za týden.
Sparta - Rapid
- Sparta venku ukázala, že je může porazit, můžeme být rádi, že za stavu 2:1 nedostala nášup.
- Doma s diváky bude silnější a i kdyby to bylo 1:1 první zápas, stejnak musí dát doma gól na postup
- Hraje o vše a věřím ji.
Brest - Plzeň
- Taková škoda, že to neskončilo 3:0 a více.
- Nedá se nic dělat, ale remízu věřím, že ukopou, musí hrát takticky,
Slovácko - Plovdiv
- Domácí prostředí je výhoda, doma je požene stadion. Věřím, že to otočí a postoupí.
Podívejte na ostatní zápasy. Kdyby to bylo na jeden zápas, 2 týmy máme pryč. Vše je o jednom gólu. Můžou postoupit všichni nebo nikdo. Ani jeden zápas není rozhodnutý po prvním zápase. Podívejte se na ostatní výsledky. Viz Galatasaray, který to za stavu 2:1 odchodil !!! To pak je druhý zápas o ničem Takže uvidíme za týden.
Sparta - Rapid
- Sparta venku ukázala, že je může porazit, můžeme být rádi, že za stavu 2:1 nedostala nášup.
- Doma s diváky bude silnější a i kdyby to bylo 1:1 první zápas, stejnak musí dát doma gól na postup
- Hraje o vše a věřím ji.
Brest - Plzeň
- Taková škoda, že to neskončilo 3:0 a více.
- Nedá se nic dělat, ale remízu věřím, že ukopou, musí hrát takticky,
Slovácko - Plovdiv
- Domácí prostředí je výhoda, doma je požene stadion. Věřím, že to otočí a postoupí.
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
No to si zase nemyslím, to je dosti pesimistické tvrzení....SNL napsal:Jestli Plzeň vypadne, tak letošní ročník už skoro nemusíme řešit.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Slovácko hraje dost na brejky, takže tam jsem spíš doufal v to, že něco uhrajou venku, holt to nevyšlo. Sparta pokud chce postoupit, tak jednak hrát devadesát minut a ne dvacet, dvak když máš za zápas tři gólovky, tak z nich na týhle úrovni musíš aspoň dvě proměnit.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Plzen 10 hracu mimo :/ to nam nehraje moc do karet
Asi nějaký sparťanský virus
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Mojiwe likes this post
Každé vyřazení by bylo bolestivé, nejvíc asi ta Plzeň. Už teď jsem nervozní. Snad alespoň 2 postoupí. Zranění jsou vždycky, ale takto na začátku sezony po přípravě... zvláštní.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 679
Mojiwe likes this post
A to jeste Svedik po zapase s Libercem rekne, ze je pro ne priorita liga a na Evropskou ligu zkusi hrace ze sirsiho kadru - pry nema utocniky a obrance - tak ze vyzkousi ve ctvrtek:) Tak to mi hlava nebere
Mojiwe napsal:A to jeste Svedik po zapase s Libercem rekne, ze je pro ne priorita liga a na Evropskou ligu zkusi hrace ze sirsiho kadru - pry nema utocniky a obrance - tak ze vyzkousi ve ctvrtek:) Tak to mi hlava nebere
To fakt řekl? To nechápu...
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Ladin likes this post
Mojiwe napsal:A to jeste Svedik po zapase s Libercem rekne, ze je pro ne priorita liga a na Evropskou ligu zkusi hrace ze sirsiho kadru - pry nema utocniky a obrance - tak ze vyzkousi ve ctvrtek:) Tak to mi hlava nebere
To je na facku. Stačí, že podobně to chtě nechtě dělá každý rok Jablonec.
Ano, Chorvati jedou a ve čtyřech je to ještě víc vidět. Zato Kypr může mít slušné problémy a letos bychom ho měli dát. Otázka je, koho dalšího.
Musíme dát ještě Švýcarsko, to může být reálné. Ženevu už mají prakticky out. Turci to budou mít podle mě těžké i když už mají jistoty. U Řecka by bylo super, kdyby jim teď vypadlo to AEK..Aris už počítám také out. Chorvaty podle mě nedáme, když vidím ty jejich losy..My hlavně potřebujeme postupy od Sparty a Plzně!! Tento týden bude moc důležitý! A hlavně celá tato sezona..byl by průser za slušnou sezonou udělat zase díru v podobě cokoli menšího než 4..Pojďme do toho!!!
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 310
Spartaaaa a potěšil i Celtic ... Skoty nemá nikdo rád škoda, že to Slovan ještě aspoň nedorovnal Jdeme před Turky !!!
Naposledy upravil dobeczkowski dne Wed Jul 28, 2021 10:29 pm, celkově upraveno 2 krát
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Konecneee radost z predkola )) Krasnyyyyy
Jooo, Sparta to dala, i když na konci nervy jako vždycky u našich týmů.
Celé 2. předkolo prakticky bez překvapení, snad kromě Celticu. Chápu, že Skoty nemáme rádi, ale Dáni teď mají náběh na 4 skupiny a to je snad ještě horší!
Celé 2. předkolo prakticky bez překvapení, snad kromě Celticu. Chápu, že Skoty nemáme rádi, ale Dáni teď mají náběh na 4 skupiny a to je snad ještě horší!
100x hurááá!!!!! Super kluci!!!
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 310
No radost. Za body určitě. Ale ten výkon opět nic moc. Jediné pozitiva Hložek, Pešek a Nita.Mojiwe napsal:Konecneee radost z predkola )) Krasnyyyyy
Teď musí postoupit aspoň 1 ve čtvrtek.
dobeczkowski and jadran90 like this post
opasino napsal:No radost. Za body určitě. Ale ten výkon opět nic moc. Jediné pozitiva Hložek, Pešek a Nita.Mojiwe napsal:Konecneee radost z predkola )) Krasnyyyyy
za mě největší pozitivum, že další skupina je jistá
jadran90 napsal:Jooo, Sparta to dala, i když na konci nervy jako vždycky u našich týmů.
ty kráso, to je fakt snad Slovácko postoupí a pak odpraví Kodaň
Jablonec teda nebude favorit (nebyl by tak ani tak), ale Celtic mi přijde přece jenom schůdnější než Dánové. Postup Sparty má trochu kaňku v tom, že musel předčasně odstoupit Hojer - snad to nebude nic vážnějšího a bude moct hned hrát dál.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Doufám, že dnes bude fotbalově úspěšný den, stejně jako ten olympijský.
Dotaz. Proč má FC Midtjylland 1,5 a Celtic 0,5 bodu za dvě remízy a výhru Dánu v prodloužení? Myslel jsem, že do koeficientu se počítá jenom výsledek po základní hrací době. Pak mi přijde nespravedlivé, že Sparta, která dokázala postoupit jasněji a bez prodloužení má míň bodů, než Midtjylland, který k tomu potřeboval prodloužení.
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Slavia a poháry?
» Poháry 2023/24 1. a 2. předkolo
» Evropské pohary 2022
» Poháry 2023/24 3. a 4. předkolo
» Poháry 2023/24 skupiny
» Poháry 2023/24 1. a 2. předkolo
» Evropské pohary 2022
» Poháry 2023/24 3. a 4. předkolo
» Poháry 2023/24 skupiny