4. (poslední) předkolo LM, EL a KL
+16
callaque
Klaster13
campercz
Ladin
kean
Šotek
Mojiwe
opasino
Kickball
dobeczkowski
Pietro
jadran90
SNL
f@rth
frafont
Dan
20 posters
Strana 5 z 12
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL
Chceme Young Boys v LM?
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Za mě snad raději ano. V EL by to byl první koš (nejspíš by posunuli Bragu do druhého), to je skoro jisté jaro minimálně v KL. V LM si naopak myslím, že je to skoro jistý konec po podzimu. Jinak také ještě neslavím 4 skupiny, ale jsem optimista a věřím a doufám. Rozehrané to takhle dlouho nebylo. CSKA bude mít vykartovaného jednoho z nejlepších hráčů, Plzeň to musí ukopat..těžké to ale bude. Jablonec klidně ať dostane trojku, je mi to úplně jedno, ale hlavně ať postoupí. Hlavně doufám, že nebudou prodloužení, popř. penalty..na to už nemám nervy..už se moc těším a doufám, že ve čtvrtek před devátou budeme všichni slavit. Vítězství Slavie ve Varšavě pak už bude jen takový bonus.
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 310
Souhlas, taky YB Bern raději v LM, ideálně bez nějakých bodů navíc. V EL by zase posunuli Spartu do 4. koše, zatímco Ferencvaros by byl hratelnější soupeř.
4 skupiny určitě nejsou jistota, hlavně Plzeň čeká těžká odveta. Stačí dostat první gól a už se to může sypat.
4 skupiny určitě nejsou jistota, hlavně Plzeň čeká těžká odveta. Stačí dostat první gól a už se to může sypat.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
Nevíte, kdy končí přestupní okno v Evropě?
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Tak to nevím, ale nebylo by od věci, když by Slavia ještě prodala pár hráčů - když místo nich budou hrát takoví jako ten mladej o víkendu, tak jenom dobře - nechápu, že ho nevzali do repre 21
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
To rozvržení zápasů se jim ale těžce nepovedlo, v úterý a ve středu nedají skoro nic, a snad 90% zápasů narvou ve čtvrtek, ještě navíc EL a ECL dohromady takže nejenom nám se tam překrývají i tři zápasy najednou.
kean- Poèet pøíspìvkù : 127
Rozložení je úplně na hovno, jestli to takhle bude i při skupinách.
Tiraspol pěkně, ale snad teď Záhřeb v EL potká těžký los Salcburk taky pěkně... Brondby podle mě nic moc neuhrajou ani v EL, takže u nich absence bonusu za LM přijde vhod
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Záhřeb ať jde do háje, když neumí za dva zápasy dát ani gól šerifům Navíc se nám to vůbec nehodí vzhledem k šancím Sparty na třetí koš pro los EL.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
frafont napsal:Záhřeb ať jde do háje, když neumí za dva zápasy dát ani gól šerifům Navíc se nám to vůbec nehodí vzhledem k šancím Sparty na třetí koš pro los EL.
V té EL mi kromě prvního přijdou ty koše celkem k hovnu V každém koši nějaký strašák...
frafont napsal:Záhřeb ať jde do háje, když neumí za dva zápasy dát ani gól šerifům Navíc se nám to vůbec nehodí vzhledem k šancím Sparty na třetí koš pro los EL.
Také z toho nemám radost... 3. koš je o dost těžší než 4.
Někdo musí zítra pomoct. Bohužel asi nejpravděpodobněji pomůže Legia... Takže zítra je třeba fandit i HJK, Slovanu, Alashkertu, (Legii) a Kluži.
Naposledy upravil Dan dne Wed Aug 25, 2021 11:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Dan napsal:frafont napsal:Záhřeb ať jde do háje, když neumí za dva zápasy dát ani gól šerifům Navíc se nám to vůbec nehodí vzhledem k šancím Sparty na třetí koš pro los EL.
Někdo musí zítra pomoct. Bohužel asi nejpravděpodobněji pomůže Legia... Takže zítra je třeba fandit i HJK, Slovanu, Alashkertu, (Legii) a Kluži.
Kluž a Slovan bez šance, Legii prostě fandit nebudu... Zbývá HJK a Aleskert, prohry o gól nic neznamenají a šance že to aspoň z nich ukope tak není zrovna malá... Ideální každá potupa Rangers
+ Kromě Čechů, zmíněných a soupeřů našich soupeřů budu zítra fandit i Lincolnu
dobeczkowski napsal:
Kluž a Slovan bez šance, Legii prostě fandit nebudu... Zbývá HJK a Aleskert, prohry o gól nic neznamenají a šance že to aspoň z nich ukope tak není zrovna malá... Ideální každá potupa Rangers
Rangers mají problémy s covidem, údajně snad brankář a asi 4 hráči..
ale první zápas vyhráli i v 10ti, tak jestli to bude něco platný..
kean- Poèet pøíspìvkù : 127
No, já nevěřím vlastním očím. Fandit Legii, aby vyřadila Slavii, aby byla Sparta ve třetím koši.. pánové pánové.
To opravdu radši Spartu ve čtvrtém koši, než Slavii v KL
Ladin- Poèet pøíspìvkù : 221
Kickball and Milanmachys100 like this post
Ladin napsal:No, já nevěřím vlastním očím. Fandit Legii, aby vyřadila Slavii, aby byla Sparta ve třetím koši.. pánové pánové.
Proto je Legia v závorce. ;-) Samozřejmě budu fandit Slavii a ne Legii. Nenapadlo mě, že z toho někdo vydedukuje, že budu fandit Legii. :-D
dobeczkowski napsal:Dan napsal:frafont napsal:Záhřeb ať jde do háje, když neumí za dva zápasy dát ani gól šerifům Navíc se nám to vůbec nehodí vzhledem k šancím Sparty na třetí koš pro los EL.
Tak Linkolnu přeju. Sleduji je pozorně už od 2. předkola LM. Od té doby jim stačí jediný postup.
Legii nikdo fandit nebude, jen kdyby postoupila, máme alespoň náplast na bolístku. Úplně bych neodepisoval HJK. Záhřeb v prvním koši EL se mi vůbec nelíbí, naopak Bronby jsou naštěstí úplně na konci. Docela se hodí, že Besiktas zůstal v LM v posledním koši díky postupu Šachtaru.
Ale ze všeho nejdůležitější jsou dneska postupy Plzně a Jablonce.
Ale ze všeho nejdůležitější jsou dneska postupy Plzně a Jablonce.
Přesně tak.
Slavia ať vyhraje - každý bod se může hodit - navíc v EL je pak asi větší šance na jaro
Jinak už dnes od 18h je los základních skupin LM.
A zítra od 12h a 13:30 bude los EL a ECL.
callaque- Poèet pøíspìvkù : 228
jadran90 likes this post
callaque napsal:Jinak už dnes od 18h je los základních skupin LM.
Jéé, moc díky za důležité info. Já myslel, že se všechno losuje až zítra a přišel bych o to.
v 18 hraje ten Jablonec, to mě zajímá víc než nějak LM bez naší účasti
Stejnak me porad mrzi, ze pri dnesnim losu LM nebude Slavie snad ukope alespon EL - jinak to bude zklamani. Jablonec a Plzen nesmi mit v hlave, ze maji jasny postup. Bojim se blamaze. 2 tymy v El a 2 tymy v KL by byl dnesni masakr uspech
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
To každopádně. Jablonec a Plzeň dnes nejdůležitější.SNL napsal:v 18 hraje ten Jablonec, to mě zajímá víc než nějak LM bez naší účasti
Ale taky mě zajímá koho dostanou naši soupeři.
Takže pro Young Boys bych viděl skupinu: Bayern, PSG, Porto
A pro Besiktas: Chelsea, Real, Ajax
callaque- Poèet pøíspìvkù : 228
Dnes by to chtělo hlavně ještě vypadnutí těch 2 turků, případně té rjeky nebo kdo tam ještě je pořád ve hře
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» 4. předkolo LM a EL
» 4. předkolo LM, EL, KL
» 3. předkolo LM, EL a KL
» Losování 3. předkolo
» 4. předkolo LM, EL, KL
» Losování 3. předkolo