3. předkolo LM, EL a KL
+13
jadran90
dobeczkowski
Ladin
pavel
Pietro
Kickball
f@rth
Šotek
Jakub V.
frafont
Klaster13
callaque
Dan
17 posters
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 3. předkolo LM, EL a KL
Tak Švýcaři dnes 3-0-1 a 3 postupy. Norové 0-0-3 a dva postupy. Dáni jedna prohra a konec. Řekové 1-2-0 a zbyl jim jen Olympiakos. Já myslím, že můžeme být spokojeni.
Co mi taky dělá radost jsou dvě výhry Holanďanů na Jugošema, respektive Skotama. Jsou sice oba daleko, ale výhledově je to pozitivní.. Je trochu škoda, že třeba Twente (Černý a Sadílek) narazí na Fiorentinu a nemůžou tyhle dva týmy vyřadit ještě další naše konkurenty.
V příštím předkole fandit Belgičanům!
Co mi taky dělá radost jsou dvě výhry Holanďanů na Jugošema, respektive Skotama. Jsou sice oba daleko, ale výhledově je to pozitivní.. Je trochu škoda, že třeba Twente (Černý a Sadílek) narazí na Fiorentinu a nemůžou tyhle dva týmy vyřadit ještě další naše konkurenty.
V příštím předkole fandit Belgičanům!
Ladin- Poèet pøíspìvkù : 221
Skoda Rapidu (ano je treba se divat i pred sebe).
mahdi- Poèet pøíspìvkù : 168
Tak dneska bodík do koeficientu dobrej, po tom průběhu hlavně u Slávie ok. Pořád se nic nemění, klíčový je postup Slavie do skupiny, jak koukám na tu Čenstochovou, myslím, že budou těžší než Panathinaikos, jsou rozjetý, mají formu, vidím to dost vyrovnaně.
Pietro- Poèet pøíspìvkù : 120
Celkove bych rekl, ze muzeme byt spokojeni pro dnesek.
Ušlo to. Přesně tak, klíčové je dostat Slavii do skupiny. K úplné spokojenosti mi chybí opačné výsledky penalt - konec Basileje by byla větší rána než Brondby, Shkendija lepší soupeř než AIK a Olympiakos... no bez komentáře.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
jadran90 napsal:Ušlo to. Přesně tak, klíčové je dostat Slavii do skupiny. K úplné spokojenosti mi chybí opačné výsledky penalt - konec Basileje by byla větší rána než Brondby, Shkendija lepší soupeř než AIK a Olympiakos... no bez komentáře.
olympiakos se aspoň požere příští kolo s kyprem a slovan dobry los do posledniho predkola kl;)
pavel- Poèet pøíspìvkù : 49
Kypr 3 jisté skupiny, to se mi vůbec nelíbí! A v KL má APOEL Djurgarden, takže možná 4.
Ladin- Poèet pøíspìvkù : 221
Ladin napsal:Kypr 3 jisté skupiny, to se mi vůbec nelíbí! A v KL má APOEL Djurgarden, takže možná 4.
Dánsko a Turci taky a ti jsou nám ještě blíže - to je ten šílený rozdíl v nasazování 15/16, Slavii potřebujeme nutně, hodilo by se však i to Slovácko...
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Ladin napsal:Kypr 3 jisté skupiny, to se mi vůbec nelíbí! A v KL má APOEL Djurgarden, takže možná 4.
Že je Kypr nenápadná hrozba jsem tu už někde psal. Hodně jim pomohly přesuny kvůli Rusku. APOEL samí přijatelní soupeři. Letos nás třeba ještě nedoženou, ale bodů můžou mít hromadu.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
No mimochodem Izrael odepisuje 2,625 pristi rok. Imo je dobre, ze to je zajimavy. Kazdej rok je jinej a nas cil by mel mit 5 tymu stabilne nebo taky ne .
Tvl. to jsou ubrečánci ty řecké noviny. Prý v obou zápasech lepší, to určitě. A že vypadli jen kvůli tomu, že včera rozhodčí nepískal fauly na ně a že nebyl VAR.
To, že není VAR, je všeobecný problém předkol.
Naposledy upravil opasino dne Fri Aug 12, 2022 12:56 pm, celkově upraveno 1 krát
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
callaque likes this post
Za ty lejzry je měli kontumovat
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
dobeczkowski and OTASi like this post
No tak kontumace je velice ošemetná, ale každopádně min. příští pohárový domácí zápas bez diváků, klidně dva, ať se to postupně odnaučí, šmejdi.
opasino napsal:Tvl. to jsou ubrečánci ty řecké noviny. Prý v obou zápasech lepší, to určitě. A že vypadli jen kvůli tomu, že včera rozhodčí nepískal fauly na ně a že nebyl VAR.
No upřímně v prvním poločase to byla ze strany Slavie strašná řezničina co si budem povídat, napadlo mě jestli si nepoštvali rozhodčí proti sobě i těmi lasery. A i v prvním zápase to vyloučení řeka hodně přísné, na rozhodčí bych na jejich místě dštil síru určitě taky, ale lepší nebyli to zas ne, ani v jednom zápase aspon co jsem viděl.
kean- Poèet pøíspìvkù : 127
Lepší nebyli, to se shodneme. 1. zápas jsem viděl na mobilu a teda řekl bych, že na fauly, to bylo, co se intenzity týká, stejně. Včera jsem to bohužel neviděl, až na posledních cca 20 min. 1. poločasu. Ale jestli řezničinou myslíš, že Slavie dělala zákeřné fauly, tak to nesouhlasím.
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» 4. předkolo LM a EL
» 4. předkolo LM, EL, KL
» 3. předkolo LM, EL a KL
» 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL
» Losování 3. předkolo
» 4. předkolo LM, EL, KL
» 3. předkolo LM, EL a KL
» 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL
» Losování 3. předkolo