Evropské poháry 2024/25
+29
Dan
AndRus
f@rth
dobeczkowski
Koren
Ladin
ocypuc
haXo
Kickball
Pietro
Stalker27
Luke
Klaster13
Pistac
campercz
jadran90
Mojiwe
KiMo
ConPower
kean
Šotek
Milanmachys100
vlasta
frafont
Majki.1
mahdi
callaque
SNL
opasino
33 posters
Strana 5 z 19
Strana 5 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: Evropské poháry 2024/25
Kickball napsal:Mě na tom systému nejvíce vadí a to už pár let, dvě kvalifikace (mistrovská a ligová) v KL, ale hlavně pak v EL. To je prostě že sportovního hlediska úplná blbost. Chápu, že se chce dát větší šance slabším zemím a jejich mistrům, ale tohle je podle mě už moc. Když se podívám a srovnám dvojice ve 3 předkole m/l kvalifikace EL, vyloženě mě to rozčiluje. Když si představím, že půlka těch klubů z m kvalifikace už má jistou skupinu KL a např.poražený z dvojice Ajax Panathinaikos pak narazí na Lens...Jako každý z těch klubů v ligové kvalifikaci bych ve skupině viděl raději, než jakýkoli z té mistrovské. A to bez ohledu na to, že jsou našimi konkurenty o 10-15
No není to záviděníhodná situace pro fotbalové funkcionáře. Na jedné straně top země hrozící založením superligy, tak jim dáte víc míst do skupin. A na druhé malé země, kterých je spousta a každá má ve volbách hlas a touží se aspoň dostat do nějaké skupiny poháru, čili uděláte třetí soutěž.
Letos se zavedla reforma jedné skupiny. V dohledné době žádnou změnu neočekávám, ale třeba se pletu.
Majki.1- Poèet pøíspìvkù : 116
No v Rumunsku to bude těžké, čekal jsem doma od Sparty víc
To teda, výkon špatný. Čekal jsem mnohem větší aktivitu. Těšil jsem se hlavně na Preciada, Birmančeviče a Haraslína a všichni mě docela zklamali. Kuchta katastrofa, Vindahl prakticky v každém zápase vyrobí nějakou totální minelu. Za týden to bude hodně těžké
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 306
Přesně proto je pro naše kluby lepší EL než LM. Jsou tam také velmi kvalitní týmy a zároveň je to o fotbale a ne čekat, kolik každý zápas dostaneš, viz. poslední skupina Plzně.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1236
LM je hlavně o penězích, víc úspěchů a bodů se dá nahrát v EL/KL. Sice v LM je za postup do hlavní fáze teď šest bodů místo čtyř, ale kdokoliv od nás by mimo to možná uhaluzil jednu dvě plichty, ani by nevěděl jak. V EL se těch 6+ bodů dá posbírat díky výsledkům na hřišti, pokud ten tým nebude celou dobu úplně mimo, navíc je tam reálná šance na postup do jarního vyřazka.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 593
Za me remiza ok mohlo to byt klidne 0:2 a byl by konec Izrael doma taky pak prohral podivejte na vysledky - dneska to je proste max o gol Ty predkola a nerozehranost jsou nejlepsimuze prakticky kdokoliv kohokoliv zaskocit - viz AEK ma 4 hrace na dovoleny jeste - to mi hlava nebere
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Bylo to v docela zběsilým tempu, obě strany presing celej zápas, šancí minimum.
Btw. proč se Slavia zbavila toho Baluty?
Btw. proč se Slavia zbavila toho Baluty?
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1282
Tak jsme po včerejšku na chvíli poskočili na historické 9.místo, kde jsme nebyli asi čtvrt století nebo jak dlouho. Ale nejspíš to nebude mít dlouhého trvání. Čekám, že Turecko nás brzy zpátky přeskočí. Mají našlápnuto na 4-5 skupin. Basaksehir má dobrý los. Trabzon to bude mít těžší, ale zase může jeden dvojzápas prohrát.
Prohra AEK 3:1 venku je zajímavá. Uvidíme zda to doma otočí. U Řecka jsem čekal, že by spíš mohli přijít o Panathinaikos, protože ten tam má Ajax. A v případě nepostupu by šli na Lens.
Prohra AEK 3:1 venku je zajímavá. Uvidíme zda to doma otočí. U Řecka jsem čekal, že by spíš mohli přijít o Panathinaikos, protože ten tam má Ajax. A v případě nepostupu by šli na Lens.
callaque- Poèet pøíspìvkù : 226
Sparta včera nehrála dobře. Obávám se, že v Bukurešti to lepší nebude. Trochu se pak bojím, aby poháry letos nevychladili, nedali jim takovou důležitost, tj. udělali málo bodů. Letos je totiž za vítězství v lize Liga mistrů, tak mám trochu obavu, jak k tomu v případě nepostupu do LM Sparta i Slavie přistoupí.
Pietro- Poèet pøíspìvkù : 119
Pietro napsal:Sparta včera nehrála dobře. Obávám se, že v Bukurešti to lepší nebude. Trochu se pak bojím, aby poháry letos nevychladili, nedali jim takovou důležitost, tj. udělali málo bodů. Letos je totiž za vítězství v lize Liga mistrů, tak mám trochu obavu, jak k tomu v případě nepostupu do LM Sparta i Slavie přistoupí.
Jak muze Sparta nebo Slavie neco vypustit, hrajou o LM !!
Klaster13- Poèet pøíspìvkù : 142
Jenom tehdy, když se nedostanou do LM, EL, tak je možný, že to pro ně nebude tak důležitý.
Klaster13 napsal:Pietro napsal:Sparta včera nehrála dobře. Obávám se, že v Bukurešti to lepší nebude. Trochu se pak bojím, aby poháry letos nevychladili, nedali jim takovou důležitost, tj. udělali málo bodů. Letos je totiž za vítězství v lize Liga mistrů, tak mám trochu obavu, jak k tomu v případě nepostupu do LM Sparta i Slavie přistoupí.
Jak muze Sparta nebo Slavie neco vypustit, hrajou o LM !!
Pietro- Poèet pøíspìvkù : 119
Slavia skvely vykon do odvety parada Klobouk dolu pred Ostravou - 1:0 je skvely vysledek koukal jsem na to a Ostrava skvela Makala a bojovala - takova prohra nevadi do odvety hratelne Kodan byla lepsi - ten gol smrdel a byla to otazka casu Kodan je jinde - doma ale verim v dobry zapas a remizu aspon
Majki.1 and Kickball like this post
Škoda toho Baníku, dokonce si vytvořili i nějaké šance, bohužel neudrželi ani remízu a v závěru inkasovali.
Skoda to je, ale budme realisti! Jestli 0:0 nebo 1:0 je jedno - stejnak musi dat gol kdyby to bylo 3:0 a vice tak odveta nema grady Tohle je hratelne a pro tento vysledek tam Ostrava jela Dneska super!
Celkem spokojenost, i když v průběhu to vypadalo možná i nadějněji. Baník může doma kousat, ale to že není rozhodnuto může způsobit, že Kodaň dohraje i odvetu k vítězství.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 675
Jako ten Baník mě docela mile překvapil. Měli tam fakt několik hodně zajímavých věcí, které by zkušenější tým podle mě proměnil minimálně v jeden gól. V odvetě to vidím otevřeně. Pěkná práce. Slavia super, tak se má hrát o LM..škoda, že pak začali být pasivnější, z čehož nakonec vyústil ten nešťastný vlastňák. Ale dnes tleskám oběma
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 306
Mojiwe, opasino and Majki.1 like this post
Mojiwe napsal:Skoda to je, ale budme realisti! Jestli 0:0 nebo 1:0 je jedno - stejnak musi dat gol kdyby to bylo 3:0 a vice tak odveta nema grady Tohle je hratelne a pro tento vysledek tam Ostrava jela Dneska super!
0:0 je bod do koeficientu
Je to 0,5 a to urco neovlivni sezonu
No ten Baník opravdu škoda, takto v závěru. Každý bodík dobrý. Sparta včera nic moc, ale naděje žije. Musí však hodně přidat. Slávka dobrý výsledek i výkon. Tam by to mohlo klapnout. Ale stejně je v tomto kole nejdůležitější postup Plzně. Tam jde o další skupinu. A v závěsu je Bolka, která nemá špatný los hlavně v dalším předkole. Paks se hodně doma trápil i proti devíti. Tak zítřek trochu napoví.
Šotek- Poèet pøíspìvkù : 395
Majki.1 likes this post
Vie mi niekto vysvetliť, ako teda fungujú bonifakčné body za umiestnenie v skupinách LM/EL/KL? Doteraz bol bonus za skupinu LM 4 body, ktorý sa zaratával aj do národného koeficientu. Po novom je minimálna bonifikácia za posledné miesto v LM je 6 bodov, čo sa každým miestom zvyšuje o 0,250 bodu až k 12b za prvé miesto. Ako vidím, tých 6 bodov má zarátané už v aj v národnom koeficiente kaźdé mužstvo s istotou v skupine LM. Avšak mám to chápať, že prvé mužstvo v tabuľke si pripíše 12 bodov nielen do klubového koeficientu ale zapíše tých 12 bodov aj do národného koeficientu? Alebo všetky mužstva do národného koeficientu zapíšu len tých základných 6 bodov a ďalšie bonusy za umistnenie sa započítajú už len do klubového koeficientu?
Podobne moja otázka smeruje aj na bonifikácie v EL a KL, kde sú bonusy za prvé miesta 6 resp. 4 body, a tie sa znižujú každým miestom o 0,250b. Tieto bonusy sa započítajú len do klubového koeficientu alebo aj do národného?
Vďaka za odpoveď.
Podobne moja otázka smeruje aj na bonifikácie v EL a KL, kde sú bonusy za prvé miesta 6 resp. 4 body, a tie sa znižujú každým miestom o 0,250b. Tieto bonusy sa započítajú len do klubového koeficientu alebo aj do národného?
Vďaka za odpoveď.
haXo- Poèet pøíspìvkù : 19
Tak mimo Bolky ma luxusni los i ten Banik pro posledni predkolo, jen sem necekal, ze do odvety to bude opravdu tolik otevreny/realny. Dnesek prijemnej. Zitra Plzen snad bude pokracovat a Bolka se prida.
mahdi- Poèet pøíspìvkù : 166
No to jsme viděli minulý rok ;-)Mojiwe napsal:Je to 0,5 a to urco neovlivni sezonu
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1236
haXo napsal:Vie mi niekto vysvetliť, ako teda fungujú bonifakčné body za umiestnenie v skupinách LM/EL/KL?
Vse je do narodniho i klubovyho. U LM to muze byt trosku matouci tam tech 6 je proste za ucast v zakladni fazi tzn 12 dela prvni misto ze vsech + ucast.
mahdi- Poèet pøíspìvkù : 166
Se divím, jak toto mohl napsatopasino napsal:No to jsme viděli minulý rok ;-)Mojiwe napsal:Je to 0,5 a to urco neovlivni sezonu
ocypuc- Poèet pøíspìvkù : 38
Nee tak vim, ze i 0,5 hraje roli :/ ale myslel jsem ti tak, ze urcite nebudeme rikat na konci sezony, kdyby ten Banik remizoval s kodani tak….budou jine zapasy co budou rozhodovat a ovlivnovat sezonu Kazdy cekal ze Banik dostane 4:0 a odveta bude formalita
Strana 5 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Similar topics
» Evropské pohary 2022
» Jak dlouho sledujete evropské poháry?
» Los Evropské ligy
» Paradox Evropské ligy z pohledu koeficientů
» LM, EL a nějaká další liga pro evropské týmy
» Jak dlouho sledujete evropské poháry?
» Los Evropské ligy
» Paradox Evropské ligy z pohledu koeficientů
» LM, EL a nějaká další liga pro evropské týmy