Sparta :-(
+16
Jiri_UK
OTASi
Majki.1
Vendolas
coen
f@rth
OnderCZ
Sim901
opasino
SNL
Šotek
Frick
marcus1
Mojiwe
frafont
Dan
20 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sparta :-(
Postup ve 2. předkole 85 %.
Postup ve 3. předkole 75 %.
Postup ve 4. předkole 65 %.
Takže celková pravděpodobnost postupu jen 41 %. To je tak smutný.
Postup ve 3. předkole 75 %.
Postup ve 4. předkole 65 %.
Takže celková pravděpodobnost postupu jen 41 %. To je tak smutný.
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Ve druhým předkole něco typu Beitar Jeruzalém, Baku, Viitorul a další předkola už není potřeba řešit, protože a jelikož ta už se Sparty týkat nebudou...
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Bude to letos dost záviset na Spartě přeji ji to moc , ale neverim
2. předkolo nebo 3. předkolo je podle mě fuk - Ve druhým předkolo musí uspět - chytnou třeba seběvědomí a třetí do třetího předkola půjdou trošku více rozehranější. Postup ale vidím bledě
Olomouc - 3. předkolo a nenasazená - třeba jednu remízku by uhrát mohla
2. předkolo nebo 3. předkolo je podle mě fuk - Ve druhým předkolo musí uspět - chytnou třeba seběvědomí a třetí do třetího předkola půjdou trošku více rozehranější. Postup ale vidím bledě
Olomouc - 3. předkolo a nenasazená - třeba jednu remízku by uhrát mohla
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
V nejhorším případě holt vypadneme z první patnáctky v národních koeficientech...
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Tak to by bylo dost blbé. Navíc je dost šílená představa, že v novém systému by mohl třetí tým na předkola EL nahradit třeba 9. tým...
Navíc když do předkol by se z dlouhodobé perspektivy měla dostat Sparta, Slavia i Plzeň.
Postup ve 2. předkole 90 %
Postup ve 3. předkole 80 %
Postup ve 4. předkole 60 %
Pro 4. předkolo je možná výhoda být rozehranější - tak doufám, že tam Sparta něco předvede ;-)
Postup ve 3. předkole 80 %
Postup ve 4. předkole 60 %
Pro 4. předkolo je možná výhoda být rozehranější - tak doufám, že tam Sparta něco předvede ;-)
marcus1- Poèet pøíspìvkù : 107
Dan napsal:Tak jak vidíte šance Sparty na postup?
Pane Křetínský, to je milé, že se tu ptáte zrovna nás
Frick- Poèet pøíspìvkù : 6
Koukaje na možné protivníky ve 4. předkole, tak to moc pozitivně nevidím. A ono může být hotovo už dříve, ale snad se poučí z loňska. Bude hodně záležet na štěstí při losu a to ne jenom v posledním předkole!
Šotek- Poèet pøíspìvkù : 396
Ti možní protivníci jsou fakt děsiví, je to i díky změně systému v EL, který ČR nehraje do karet. Mistři mají bohužel pro nás oddělenou kvalifikaci od nemistrů.Šotek napsal:Koukaje na možné protivníky ve 4. předkole, tak to moc pozitivně nevidím. A ono může být hotovo už dříve, ale snad se poučí z loňska. Bude hodně záležet na štěstí při losu a to ne jenom v posledním předkole!
Navíc to, že se nepřičítá 20 % národního koeficientu hraje také proti Spartě a Plzni, protože z nasazených týmu z TOP zemí se snadno stanou nenasazení, pokud nehrajou poháry pravidelně.
Naopak těch nepočítaných 20 % může pomoci Slavii, že bude dříve nasazována.
Tady jsou potencionální protivníci:
http://www.coen.wz.cz/evropskaliga18-19.htm
http://www.coen.wz.cz/evropskaliga18-19.htm
Frick napsal:Dan napsal:Tak jak vidíte šance Sparty na postup?
Pane Křetínský, to je milé, že se tu ptáte zrovna nás
Jinak takové Lipsko, atd. a je hotovo.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
A právě, kdyby se připočítávalo těch 20 % národního koeficientu všem týmům, tak je Lipsko a některý další týmy nasazený a máme klid.
Stalo se přesně to, o čem jsem psal dříve, že nám i přes nasazení, díky té změně, budou hrozit silnější týmy.
Stalo se přesně to, o čem jsem psal dříve, že nám i přes nasazení, díky té změně, budou hrozit silnější týmy.
SNL napsal:Nechápu...
Co mám upřesnit? :-)
Který řekněme 3 nejsilnější týmy hrozí pro Spartu.
Zas na druhou stranu neznamená to, že Jablonec a Olomouc mají šanci na nějaký lehčí týmy?
Zas na druhou stranu neznamená to, že Jablonec a Olomouc mají šanci na nějaký lehčí týmy?
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Tak Sparta zdá se v přípravě "válí", to zas dopadne...
Mě to připadá, že ve Spartě teď mají hlavně psychickej blok. Každopádně horší než loni to, podle mě, být nemůže :-)
To ten blok už mají od roku 2005. Aspoň kdyby nějak se štěstím postoupili do té EL, ale soupeři asi budou těžší než dřív i když jsou nasazený
Uvidíme - třeba se nějakým zázrakem zmatoří :-) Pokud ale dostanou RB Lipsko nebo Bordeaux tak v současné "formě" to asi bude konečná.
To oddělená kvalifikace od nemistrů je podlě mě špatná věc :/ I když do budoucna by nám to mohlo i pomoci - jelikož poté mistr bude mít lehčí možnost se dostat aspoň do EL. Viz Apoel - sice včera nepostoupil (ale vyhrál) a teď bude narážet na papírově slabší a tedy více bodovat
Uvidíme jak to vše dopadne Letos si musíme užívat sezonu jistotu 3 týmu v základní skupině bez předkol. To se podle mě už dlouho nestane )
Uvidíme jak to vše dopadne Letos si musíme užívat sezonu jistotu 3 týmu v základní skupině bez předkol. To se podle mě už dlouho nestane )
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Jak to je s kvalifikací EL - Sparta? Teď se utká se Srby. Podle pavouka se vítěz utká s lepším z RB Lipsko a Hacken?? Pač to by byl pr-ser.
Díky.
Díky.
Sim901- Poèet pøíspìvkù : 15
A ještě jeden dotaz k LM. Koukal jsem že ve čtvrtfinále kval. budou zajím.konfrontace vzhledem ke koeficientu a možnýmu vypadnutí některých z týmu PAOK - Basilej, Ajax - Sturm Graz . Horšímu z nich končí poháry nebo ještě budou bojovat o EL?
Díky
Díky
Sim901- Poèet pøíspìvkù : 15
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: