Olomouc - Evropská liga
+11
Klaster13
OTASi
hej243293
Dan
OnderCZ
frafont
opasino
marcus1
ujta
SNL
Mojiwe
15 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Olomouc - Evropská liga
Dávali to na youtubovém kanálu AS Trenčínf@rth napsal:Mě spíš zaráží, že Feyenoord není v TV.
ocypuc- Poèet pøíspìvkù : 38
ocypuc napsal:Dávali to na youtubovém kanálu AS Trenčínf@rth napsal:Mě spíš zaráží, že Feyenoord není v TV.
Koukat na ten zápas musela být pěkná haluz. :-D Musela to být velká radost pro fanoušky.
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Gratulace Olomouci (má více bodů než SPARTA za 2 roky) - škoda, že narazila na Sevillu To mě tak štve. S každým jiným týmem by měla nějakou šanci Jak vidíte šance Olomouce?
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Dle mého názoru nemají šanci ani 5 %. Sevilla je úplně někde jinde. Kdyby se ale jen přeci stal zázrak, tak ze všech ohledech to bude super. Olomouci bych věřil ve skupině na lepší výsledek než Jablonci a to bychom mohli pomýšlet na velice úspěšnou sezónu. Vybrali jsme si letos už hodně "smůly". Sparta začne hrát po vypadnutí a Slavii někdo nedovolil postoupit. Jsem velice zvedat, s čím přijdou na zasedání.
Luc_a- Poèet pøíspìvkù : 2
Sparta by se do EL stejně nedostala.
Když vidím toho Tetteha, ten když beží, tak vypadá jako opilec topící se v ježeře...
Teď sice porazili Teplice, ale v dalším zápase klidně můžou rupnout s posledním týmem tabulky.
Když vidím toho Tetteha, ten když beží, tak vypadá jako opilec topící se v ježeře...
Teď sice porazili Teplice, ale v dalším zápase klidně můžou rupnout s posledním týmem tabulky.
callaque- Poèet pøíspìvkù : 228
Podle mě šance na postup 0, buďme realisté. Ale i tak jim za dvě výhry díky. Taková Boleslav by si z nich mohla brát příklad.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Boleslav uhrála vloni 4 výhry
Šanci Olomouce už sundali pod 10 % koukám, ale šance Subotice taky byla nula - kdo mohl vědět, že se Sparťanům zrovna nebude chtít hrát.
Šanci Olomouce už sundali pod 10 % koukám, ale šance Subotice taky byla nula - kdo mohl vědět, že se Sparťanům zrovna nebude chtít hrát.
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Liga mistriň
» Plzeň - Liga Mistrů
» Liga mistrů 2024
» Liga národů UEFA + kvalifikace EURO
» LM, EL a nějaká další liga pro evropské týmy
» Plzeň - Liga Mistrů
» Liga mistrů 2024
» Liga národů UEFA + kvalifikace EURO
» LM, EL a nějaká další liga pro evropské týmy