1. kolo play-off
+9
Vendolas
Kickball
dobeczkowski
marcus1
hej243293
SNL
f@rth
opasino
Dan
13 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
1. kolo play-off
Dva týmy na jaře - naprostá paráda
Los - přijatelný a dost zajímavý. Přímý souboj s Chorvaty
Los - přijatelný a dost zajímavý. Přímý souboj s Chorvaty
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Re: 1. kolo play-off
Soupeři hratelní, přesto zajímaví, alespoň pro mě. Plzeň to má asi o trošku lehčí, vidím u ní šanci tak 55% na postup. A navíc bude zajímavý souboj s jediným top týmem z Chorvatska. Genk pro mě trochu neznámá v současné době, Nizozemsko sleduju jen podle výsledků. Ale podle výsledků jim to šlape. Tam to vidím 50 na 50. Každopádně i kdyby to nebyl postup žádný, alespoň v domácích zápasech se dá bodovat.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Los vůbec né lehký ale rozhodně hratelný a šance na postup... Jinak Genk je z Belgie a předloni dokráčel až do čtvrtfinále jestli se nepletu. Bude to těžký, Zahřeb je letos hodně našlapaný , přímý souboj sem si přál takže za mě spokojenost.
f@rth- Poèet pøíspìvkù : 257
Aspoň ta 1 remíza ze 4 zápasů je hodně pravděpodobná
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Ale 1 remíza ze 4 zápasů nám v této konstelaci nepomůže (pokud by Neapol 2x neporazila Curych). Takže klíčový v boji o 15 bude postup v zápase dvou mistrů svých zemí Viktorie Plzeň - Dinamo Záhřeb. V zápasech Slávie asi pojedu jen branky, tam bude asi rozhodujícím faktorem, které mužstvo zvládne lépe venkovní zápas, osobně si myslím, že domácí týmy ani jednou neprohrají. Každopádně je fajn (a divácky zajímavé), že si tu 15 můžeme uhrát sami.
hej243293- Poèet pøíspìvkù : 40
Vůbec nevím, proč jsem napsal Holandskou? Asi jak jsem měl v hlavě, že Ajax vyřadí Real.
Tam je i ta šance, že Neapol 2x vyhraje
Tak jak to vidíte ve čtvrtek? Myslím že úspěch by byla výhra + remíza
Podle mě postoupí Plzeň, ale Slávie ne - Genk je těžší soupeř než Dinamo Záhřeb. Tak snad Plzěň potvrdí kvalitu. Slávii samozřejmě postup přeju, ale má podle těžkého soupeře. Takže to vidim stejně - výhra a remíza tento čtvrtek by byl úspěch.SNL napsal:Tak jak to vidíte ve čtvrtek? Myslím že úspěch by byla výhra + remíza
marcus1- Poèet pøíspìvkù : 107
Trošku to shrnu. Můj pohled na věc tedy..
Záhřeb sice v lize nemá moc konkurenci, ale nikdo tam taky u nich letos nic moc nehraje. V Evropě měly dost kliku hrály s Trnavou, papirove třetí nejhůře nasazený tým, s Anderlechtem ,ten bude rád když bude letos vůbec hrát skupinu o titul a Fenerbachce, které ještě po zimě bylo na sestup. Genk to je jiný kafe, ale jejich pozice v lize je taky dána právě tím, že Anderlecht je letos marnej a Bruggy hrály ligu mistrů.
Jejich zápasy v evrope s Malmo vyrovnané , ti Norové papírově nejslabší tým evropské ligy a Besiktas a fous lepší než Fenerbachce... Sečteno podtrženo si myslím , že naše kluby měly kvalitnější soupeře, nebo spíš soupeře ve větší aktuální formě. Na ty bude záležet i dnes. Můj tip jsou dnes dvě výhry tak snad to není přehnaný optimismus.
Záhřeb sice v lize nemá moc konkurenci, ale nikdo tam taky u nich letos nic moc nehraje. V Evropě měly dost kliku hrály s Trnavou, papirove třetí nejhůře nasazený tým, s Anderlechtem ,ten bude rád když bude letos vůbec hrát skupinu o titul a Fenerbachce, které ještě po zimě bylo na sestup. Genk to je jiný kafe, ale jejich pozice v lize je taky dána právě tím, že Anderlecht je letos marnej a Bruggy hrály ligu mistrů.
Jejich zápasy v evrope s Malmo vyrovnané , ti Norové papírově nejslabší tým evropské ligy a Besiktas a fous lepší než Fenerbachce... Sečteno podtrženo si myslím , že naše kluby měly kvalitnější soupeře, nebo spíš soupeře ve větší aktuální formě. Na ty bude záležet i dnes. Můj tip jsou dnes dvě výhry tak snad to není přehnaný optimismus.
Kyjev vyrovnal v 90, super
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
rapid prohra, taky super i když rakousko letos už asi nedoženem, tak každá ztráta dobrá do příštích let
od 21 plzeň musí vyhrát, curych dostat naloženo a salcburk by taky mohl vybouchnout
Tip mi nevyšel, ale sem spokojený. Jestli dobře počítám tak jsme přeskočily Dány.
Plzeň na to co "hrála" super výsledek, Curych + Salcburk taky super Škoda, že ta Slávka nedala aspoň jeden, ale za dnešek palec nahoru
Na tu bídu v první půli super výsledek. Je to otevřený a příští týden to bude pořádná bitva.
Oba dva výsledky super. Oba dva zápasy otevřené. Postup mohou mít oba i nikdo. Už teď se těším. A ostatní výsledky super.
Super, výsledky! Ohledně 15 fleku víceméně hotovo, pochybuju, že Curych vyhraje 3:0 v Neapoli. Kdo by to řekl před posledním kolem základních skupin..
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 310
Dnes můžeme být spokojeni. 1+1 a soupeři v boji o 15ku ztráceli. Olympiakos doufám v Kyjevě padne a nám stačí "jen" urvat v odvetách jednu plichtu. Curych nepostoupí a Záhřeb by musel postoupit snad ještě 2x, aby se na nás Chorvatsko dotáhlo. A já věřím, že alespoň jeden náš projde do dalšího kola...
Vendolas- Poèet pøíspìvkù : 53
Jeden by postoupit mohl. Pak by teoreticky byla šance na 13. místo
Vím, že se to tu hodněkrát řešilo, ale přes zimu jsem to zapomněl Pokud bychom dosáhli na 13. místo (v tuhle chvíli to je docela blízko) a vítěz EL se kvalifikoval do LM i ze své ligy, tak by šel český vítěz poháru přímo do skupiny EL, je to tak?
RobRoy- Poèet pøíspìvkù : 19
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: