3. kolo play-off
+6
Dan
callaque
dobeczkowski
opasino
SNL
jadran90
10 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
3. kolo play-off
Tak si dáme ještě 3. kolo play-off. :-)
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Re: 3. kolo play-off
Jak už jsem psal ve vedlejším vláknu. Za mě Záhřeb a vyřadit jako konkurenta co se koeficientu týká. Nebo pak tu Granadu, která se zdá býti papírově přijatelná. No a nebo ten Řím, ze bych to po čtvrtstoletí sledoval znovu.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Vylosovaný Záhřeb by se snadno mohl obrátit proti nám. Ale Slavia se už nemusí bát nikoho, pokud se jim nerozpadne sestava, tak i s United můžou bojovat. Bral bych Granadu nebo i třeba nestabilní Arsenal.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
Já bych bral ten Záhřeb, aby se nestalo, že Slavia postoupí do semifinále, ale Záhřeb to celé vyhraje a předběhnou nás. Při našem štěstí z posledních let bych se ničemu nedivil. Stejně tak nějak počítám s tím že nám to 15. místo zas uteče o čtvrt bodu
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Už se to blíží. Btw. s 15. místem se už stejně nepočítá.
Tipoval jsem Arsenal
hratelný soupeř a semifinále za mě taky pěkný los... ale snad to nebude Záhřeb
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Arsenal jsem taky zmiňoval. Podle mě je to atraktivní soupeř, který je dost labilní, málokdy udrží nulu, takže šance určitě jsou. Trochu zamrzí, že Dinamo asi uhraje další body, možná i postup.
Jako postupující bych si tipl Manchester, Slavia, Ajax a Záhřeb. A jak už jsem psal minule jednomu kolegovi, když se mě ptal, komu budu fandit jako fanoušek SKS a MUFC, tak tyto 2 týmy až ve finále a jako Čech českému týmu.
stačí dojít do finále a 15 by měla klapnout za jistých okolností by mohlo stačit i semi, kdyby v něm nevypadli se Záhřebem
Na 15.místo by mohlo stačit i semi, ale to by museli dvakrát porazit Arsenal a pak jednu výhru s Villarealem v semi. Což není moc reálné, hlavně ten Arsenal u nich bude těžký.
Na druhou stranu ani postup do finále by teoreticky nemusel stačit. Když by dali 1 výhru proti Arsenalu a postup, 1 výhru pro Villareal/Dinamo a postup, tak budou mít 6 bodů. A kdyby pak ve finále prohráli, tak zůstanou těsně pod 15.místem. Ale to je všechno kdyby, teď budeme fandit proti Arsenalu.
Na druhou stranu ani postup do finále by teoreticky nemusel stačit. Když by dali 1 výhru proti Arsenalu a postup, 1 výhru pro Villareal/Dinamo a postup, tak budou mít 6 bodů. A kdyby pak ve finále prohráli, tak zůstanou těsně pod 15.místem. Ale to je všechno kdyby, teď budeme fandit proti Arsenalu.
callaque- Poèet pøíspìvkù : 228
Kdo by čekal takovéto problémy v době, kdy Slavia prohrála v Izraeli?
Obzvlášť velká škoda loňské sezóny, protože kdyby Plzeň nebo Sparta něco uhrály, 15 bychom i letos udrželi. Příští rok bude těžký z toho pohledu, že spousta týmů okolo nás bude dělit jen 4. Hlavně Švýcarsko, Řecko, Chorvatsko, Kypr. Naopak třeba Dánsko s pěti účastníky může ještě víc zabřednout.
Obzvlášť velká škoda loňské sezóny, protože kdyby Plzeň nebo Sparta něco uhrály, 15 bychom i letos udrželi. Příští rok bude těžký z toho pohledu, že spousta týmů okolo nás bude dělit jen 4. Hlavně Švýcarsko, Řecko, Chorvatsko, Kypr. Naopak třeba Dánsko s pěti účastníky může ještě víc zabřednout.
Tak první prohra byla nepěkné překvápko, pak se Slavia neskutečně rozjela.
Za mě je největší škoda 2. předkola LM letos, kdy Plzeň byla pár vteřin od jistoty skupiny EL, kde i kdyby nepostoupila, tak by nějaký bod získala a každá jedna remíza se počítá.
Jinak co se týče Arsenalu, za mě nejhratelnější anglický soupeř v celé vyřazovací fázi EL. Jejich největší a možná jedinou silnou zbraní jsou individuální výkony - alespoň tak to bylo u odvety s Benficou a oběma zápasy Olympiakosu, které jsem viděl. V anglické lize je nesleduju, ale stejně je nejdůležitější to, co předvádí v EL - a tam mě za poslední 3 zápasy rozhodně nepřesvědčili. Nehledě na to, že chybělo málo a v osmifinále chyběli. Takže pokud si Slavia pohlídá individuality, které dokáží dát gól z 35 metrů a neprohraje na Arsenalu, případně prohraje o gól vyšším skóre, bude mít do odvety velké šance.
Jinak co se týče Arsenalu, za mě nejhratelnější anglický soupeř v celé vyřazovací fázi EL. Jejich největší a možná jedinou silnou zbraní jsou individuální výkony - alespoň tak to bylo u odvety s Benficou a oběma zápasy Olympiakosu, které jsem viděl. V anglické lize je nesleduju, ale stejně je nejdůležitější to, co předvádí v EL - a tam mě za poslední 3 zápasy rozhodně nepřesvědčili. Nehledě na to, že chybělo málo a v osmifinále chyběli. Takže pokud si Slavia pohlídá individuality, které dokáží dát gól z 35 metrů a neprohraje na Arsenalu, případně prohraje o gól vyšším skóre, bude mít do odvety velké šance.
Jakub V.- Poèet pøíspìvkù : 98
Ladin and jadran90 like this post
Snad se Slávka inspiruje svým sesterským klubem
https://www.livesport.cz/zapas/tIvF6xfm/#prehled-zapasu jen ten start ale nakonec
Jo takhle. Já už hledal zapasy Liberce. :-D
4. kolo play off snad bude epické semifinále Slavia - Záhřeb o top 15 se šťastným koncem pro nás
To by bylo super
Už, už, už je to tady, večer fandímé......
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: