3. předkolo LM, EL a KL
+12
callaque
Pietro
f@rth
Ladin
Klaster13
frafont
jadran90
Šotek
opasino
dobeczkowski
SNL
Dan
16 posters
Strana 6 z 9
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 3. předkolo LM, EL a KL
Srbové na nás mají v národním k dobru čtyři body nebo kolik, takže prohra a vypadnutí CZ nic moc neřeší.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
frafont napsal:Srbové na nás mají v národním k dobru čtyři body nebo kolik, takže prohra a vypadnutí CZ nic moc neřeší.
s takovým přístupem se do 15 nikdy nevrátíme
Ludogorets jsem říkal, ať píská konec... a on místo toho zapískal penaltu
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Spartu prej obrali o regulérní gól... je to pravda? možná mohla být ještě plichta
nebo taky ne
nebo taky ne
Valim z Prahy a dost smíšené pocity. Maďaři slabota, ale holt nemáme finální přihrávku a top střelce.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
nechat si odložit ligu a pak vyběhnout s Teclem je na disciplinárku
opasino napsal:Valim z Prahy a dost smíšené pocity. Maďaři slabota, ale holt nemáme finální přihrávku a top střelce.
jadran90 likes this post
PSV pěkně Olymp redka, Ludogorets dupem... nějak se to dneska červení...
Naposledy upravil dobeczkowski dne Tue Aug 10, 2021 9:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Dobře PSV, každá desetinka dobrá
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 310
O tom to není. Celkem makal, i když to není střelec. Ale jak je třeba vidět, že Masopust a Holeš tahají nohy po euru. Nebo Šíma, top s balónem, ale v druhém poločase skoro nic, jen čeká na přihrávku.dobeczkowski napsal:nechat si odložit ligu a pak vyběhnout s Teclem je na disciplinárku
A vůbec, vše se prosralo už minulý týden. Bohužel....
Olympiakos v 10ti, doufám, že je Ludogorec dorazí
Kickball- Poèet pøíspìvkù : 310
zas tak moc se neděje... minule to byl prostě zápas blbec a já stejně raději Slávku v EL/KL sbírající body, než Slávku v LM sbírající slavné prohry
opasino napsal:O tom to není. Celkem makal, i když to není střelec. Ale jak je třeba vidět, že Masopust a Holeš tahají nohy po euru. Nebo Šíma, top s balónem, ale v druhém poločase skoro nic, jen čeká na přihrávku.dobeczkowski napsal:nechat si odložit ligu a pak vyběhnout s Teclem je na disciplinárku
A vůbec, vše se prosralo už minulý týden. Bohužel....
Jo, v tom se možná shodneme,že lepší bude koukat na zápasy třeba s Leverkusenem, Westhamem, Neapole, atp., kde je šance bodovat, místo trápení u zápasů se City či PSG, kdy se člověk modlí, aby nedostal 2x bura.
Ale fandit se holt musí v každém zápase.
Ale fandit se holt musí v každém zápase.
dobeczkowski napsal:nechat si odložit ligu a pak vyběhnout s Teclem je na disciplinárku
Slavia má asi 6 útočníků a hraje s Teclem, wtf. Ono ani takový Masopust zrovna gólový hráč není, tak doufali, že to tam nasází Stanciu.
Naposledy upravil jadran90 dne Tue Aug 10, 2021 10:06 pm, celkově upraveno 1 krát
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
pro nás je tento týden stěžejní Plzeň na TNS kurz 25, což mě až trochu děsí, když první zápas vyhráli 4:2
f@rth likes this post
Malmo v 10 otáčí vývoj proti řezníkům... klobouček...
Klaster13- Poèet pøíspìvkù : 144
Legia teď slušně mele Záhřeb... ale zatím nic z toho, což je možná dobře vzhledem ke Slávce
Ludogorets krása... Řecko už letos 3x vypadlo v prodloužení/penaltách PAOK by se mohl ve čtvrtek přidat klidně hned po 90. minutách
+ Malmo taky pěkně... i když Švédi nám dýchají na záda, tak těm skotským debilům jsem postup rozhodně nepřál
+ Malmo taky pěkně... i když Švédi nám dýchají na záda, tak těm skotským debilům jsem postup rozhodně nepřál
Klaster13 napsal:Malmo v 10 otáčí vývoj proti řezníkům... klobouček...
Malmö hodně dobře.
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Malmö najs
Jestli LM byl sen, tak EL je pro Slavii povinnost. Legia je v této fázi ale těžký protivník. Moc se mi nelíbí systém losování posledního předkola EL.
Včera v mistrovské části postoupily 4 ze 6 nenasazených týmů. A z podskupiny možných soupeřů před losem (Malmö FF, Sheriff, Ferencvároš), kterou jsem tu označil za slabší, postoupily rovnou všichni 3.
Včera v mistrovské části postoupily 4 ze 6 nenasazených týmů. A z podskupiny možných soupeřů před losem (Malmö FF, Sheriff, Ferencvároš), kterou jsem tu označil za slabší, postoupily rovnou všichni 3.
Zítra povinně fandit Soči, Plovdiv, Karabach, Linz, Sofia, Mode, Wroclaw, Trnava.
Měla by to být povinnost, ale to měli být už i Maďaři. Uvidíme, co s nimi udělá psychika.jadran90 napsal:Jestli LM byl sen, tak EL je pro Slavii povinnost. Legia je v této fázi ale těžký protivník. Moc se mi nelíbí systém losování posledního předkola EL.
Kdyby se do EL postoupilo, byli by je tak v druhém koši. To by byla hezká možná skupina Leverkusen, Slavia, West Ham + někdo.
Tak v 1 skupině. No tak to by potom mohl být los Rangers, West Ham a Ferencvaros, který podle mě v dalším kole v LM vypadne.
Z prvního koše by mohla uhrát hezké body a postoupit, za umístění jsou pak letos myslím taky nějaké body navíc. Sparta to bude mít těžší. Spíš než pro koeficient Slavii budou mrzet ty prachy.
Ferencvaros to nedá, tomu nevěřím. Jinak fandit týmům jako Molde může být dvojsečné, i Norsko už se blíží. Spíš než neúspěch ostatních nám teď pomůže úspěch našich, Plzně.
Ferencvaros to nedá, tomu nevěřím. Jinak fandit týmům jako Molde může být dvojsečné, i Norsko už se blíží. Spíš než neúspěch ostatních nám teď pomůže úspěch našich, Plzně.
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» 4. předkolo LM a EL
» 4. předkolo LM, EL, KL
» 3. předkolo LM, EL a KL
» Losování 3. předkolo
» 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL
» 4. předkolo LM, EL, KL
» 3. předkolo LM, EL a KL
» Losování 3. předkolo
» 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL