4. předkolo LM, EL, KL
+17
pavel
AndRus
Mojiwe
Šotek
GreatScott
Pietro
Kickball
mahdi
f@rth
SNL
jadran90
Klaster13
frafont
dobeczkowski
Dan
Ladin
Jakub V.
21 posters
Strana 9 z 10
Strana 9 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 4. předkolo LM, EL, KL
Vaduuuuuuuuuuz neskutečně, přeju jim to Lichtenštejnsko tím nám s Izraelem ovšem trochu kuriózně uzmolo titul nejlepší země po předkolech
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
OTASi likes this post
… dneska je krasnej den!!!
pavel- Poèet pøíspìvkù : 49
Kickball likes this post
Jako Vaduz mega. Preju jim i dal. Delit jednou musi byt na jednu stranu skvely, na druhou kdyz stejne nemuzes hrat ligu mistru, hmmm ...
mahdi- Poèet pøíspìvkù : 168
OTASi likes this post
Slovaaaan pojďme
KiMo likes this post
Rakousko a Belgie dnes ze tří zápasů za NULU!! Vzhledem k tomu, že je máme nějaký 3,5 - 4 body před námi, tak je to dobrá zpráva. Na druhou stranu pustili pár týmů ze zemí za námi, tak musíme máknout.
Švýcaři naproti tomu dnes plný počet (jako my tento týden), ale aspoň YB venku
Švýcaři naproti tomu dnes plný počet (jako my tento týden), ale aspoň YB venku
Ladin- Poèet pøíspìvkù : 221
Teď to bude hlavně o losu skupin - doufám že v KL nehrozí skupina podobná LM - jak to vylosovali tuším v EL posledně Spartě
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Dneska velká spokojenost, na takový týden jsem dlouho čekal. Pokud Slavie nedostane podobně vražednou skupinu jako Plzeň, snad bychom top 15 měli uhrát bez větších nervů. Jsme myslím jediná liga s bilancí 3 skupiny ze 4.
Rusko za námi. Ukrajina asi půjde před nás, Švýcaři cca jako my. Ale Chorvati ani Řekové s jedinou skupinou by neměli být hrozbou a pak už je tam mezera. Nečekal jsem jenom postup Molde a Basaksehiru, s tím můžu žít.
Rusko za námi. Ukrajina asi půjde před nás, Švýcaři cca jako my. Ale Chorvati ani Řekové s jedinou skupinou by neměli být hrozbou a pak už je tam mezera. Nečekal jsem jenom postup Molde a Basaksehiru, s tím můžu žít.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
Spis Slavia mela loni dost nadstandartni skupinu, verim, ze mit Slovacko neco jako Jablonec, tak jde v klidu dal. Uvidime, hlavne ne skupina jak Basel loni
SKS to snad bude mít dobrý (i když z druhýho koše Fiorentina, WHU, to nechceš), Slovácko už tím prolezením do skupiny má splněno až kam, těm bych přál nějaký dobrý destinace, ne Turecka, Kypry a tak.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
Slovan zase vstal z mrtvých. Pokolikáté letos už...? A jinak taky gratuluju Vaduzu. Co ten Olympiakos, chceme ho v KL? Já spíš ne.
KiMo likes this post
Slovaaaan solidní zmrtvýchvstání
Spis ne, zbytecne by zkvalitnil druhej kos. A Kypr ma i tak dva tymy v EL, takze to nemaj uplne lehky.jadran90 napsal:Co ten Olympiakos, chceme ho v KL? Já spíš ne.
https://youtu.be/aqP3qn5-FWQ už jste viděli to zmrtvýchvstání Slovanu?
Ja som sedel na stadionedobeczkowski napsal:https://youtu.be/aqP3qn5-FWQ už jste viděli to zmrtvýchvstání Slovanu?
Tak jak to nevyslo proti Olympiakosu, tak terqz deja vu proti slabsiemu Mostaru...lopta je gulata.
KiMo- Poèet pøíspìvkù : 102
callaque napsal:Zítra bude los LM.
Hratelná skupina: Porto, Lipsko, Šachťar, Plzeň
Nehratelná skupina: PSG, Liverpool, Dortmund, Plzeň
Uvidíme, necháme se překvapit Každopádně nějaké domácí body jsou vždycky možné.
Tak si říkám, jaká skupina je více nehratelná. Zda ta tvoje nebo ta reálně vylosovaná. :-D
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
SNL napsal:Si pamatuju jak jsem se kdysi divil, jak mohl Kypr nahrát tolik bodů v předkolech - tak letos se to povedlo nám
To si přesně pamatuju a když jsem se na ně po tvé zprávě podíval, tak jsem se hodně divil.
frafont napsal:SKS to snad bude mít dobrý (i když z druhýho koše Fiorentina, WHU, to nechceš), Slovácko už tím prolezením do skupiny má splněno až kam, těm bych přál nějaký dobrý destinace, ne Turecka, Kypry a tak.
WHU nakonec v prvním koši. Spíš bude nebezpečnější třetí koš, ten je strašně nevyrovnaný - na jednu stranu Nice, Anderlecht, Austria, tam hrozí vražda. Ani ti Turci nebo Skotové nicmoc. Proti tomu Vaduz, Shamrock, Vilnius pohodička.
kean- Poèet pøíspìvkù : 127
Jako tenhle týden vyšel fakt suprově, to se jen tak nepodaří.....
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Nechtělo by to ten Raków trochu vybrakovat? kvalita tam je, což.?
Ladin- Poèet pøíspìvkù : 221
Ladin napsal:Nechtělo by to ten Raków trochu vybrakovat? kvalita tam je, což.?
Pokud vím, v Polsku jsou fotbalisti líp placení než u nás, takže bychom je těžko přetahovali. Je pak zvláštní, že v Evropě jsou skoro bez úspěchů. Letos jen Lech. Nicméně jsou na vzestupu, je to vidět i v koeficientu. Ale toho trenéra bych klidně k nám vzal...
Spíš by Slovácko mělo trochu "vybrakovat" Spartu, ta ted ty hráče nebude potřebovat všechny
To Polsko je mně záhadou, že při těch možnostech (finance, stadiony, počet obyvatel) nejsou na tom líp než Slovensko.
I když ve skutečnosti je spíš záhadou ČR, že je na tom tak dobře
To Polsko je mně záhadou, že při těch možnostech (finance, stadiony, počet obyvatel) nejsou na tom líp než Slovensko.
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
Kickball likes this post
SNL napsal:Spíš by Slovácko mělo trochu "vybrakovat" Spartu, ta ted ty hráče nebude potřebovat všechny
Naprostý souhlas s ČR.
Říkám si už dlouho, čím to může být, že jsme tak nahoře? A to stabilně a dlouho.
Ví to někdo?
Kickball likes this post
Dan napsal:Nebo aspoň tuší? ;-)
Tak každej národ je dobrej na něco jinýho.
Třeba Poláci jsou dobří běžci (atletika), ale už neumí tak kopat do míče a dát dobrou přihrávku.
Švédové to umí dobře s hokejkou (hokej, florbal).
Čínani zase stolní tenis.
atd.
Navíc u nás má fotbal docela tradici. Dřív Dukla nebo Sparta býval pojem. Podobně jako třeba Crvena Zvezda.
callaque- Poèet pøíspìvkù : 228
Jinak koeficienty sleduju asi 15 let a letos je to historicky poprvé, kdy se nám podařilo dostat 3/4 týmy do skupin. To je 75%, což by dáválo šanci na velký příděl dalších bodů, nebýt ale těžkého losu pro Plzeň a Slovácko.
Na druhou stranu na tom má částečnou zásluhu nový systém bodování a přidání třetí soutěže (EKL).
Na druhou stranu na tom má částečnou zásluhu nový systém bodování a přidání třetí soutěže (EKL).
callaque- Poèet pøíspìvkù : 228
Strana 9 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» 4. předkolo LM a EL
» 3. předkolo LM, EL a KL
» Losování 3. předkolo
» 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL
» Losování 3. předkolo
» 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL