4. předkolo LM, EL, KL
+17
pavel
AndRus
Mojiwe
Šotek
GreatScott
Pietro
Kickball
mahdi
f@rth
SNL
jadran90
Klaster13
frafont
dobeczkowski
Dan
Ladin
Jakub V.
21 posters
Strana 3 z 10
Strana 3 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 4. předkolo LM, EL, KL
Tak stoprocentní už Plzeň v předkolech nebude, ale i remíza dobrá. Akorát těch nula nula je dost zrádný.
frafont- Poèet pøíspìvkù : 595
frafont napsal:Tak stoprocentní už Plzeň v předkolech nebude, ale i remíza dobrá. Akorát těch nula nula je dost zrádný.
V současném formátu už ne, Remíza je při těch 35 stupních na bramborovém poli zlatá.
Klaster13- Poèet pøíspìvkù : 144
Slušné. Jestli Plzeň uhraje LM, půlku peněz by měl dostat Staněk. Odveta bude těžká, bez Hejdy...
Djurgarden potěšil nejen tím prvním gólem skoro z půlky hřiště... Akorát se teď bojím, jakou úroveň bude mít AIK Stockholm.
Djurgarden potěšil nejen tím prvním gólem skoro z půlky hřiště... Akorát se teď bojím, jakou úroveň bude mít AIK Stockholm.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
šance na postup se tou remízou určitě zvýšila
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
dobeczkowski and OTASi like this post
Plzeň uhrála co potřebovala a gólman je podržel. Věřím že to doma dají.
f@rth- Poèet pøíspìvkù : 257
opasino likes this post
Nemam rad "kdyby", ale pokud by Plzen mela podobnyho golmana driv, tak top 15 loni/letos neresime. Hodne stesti v odvete.
mahdi- Poèet pøíspìvkù : 168
dobeczkowski, SNL, Kickball, Ladin, jadran90 and Jakub V. like this post
mahdi napsal:Nemam rad "kdyby", ale pokud by Plzen mela podobnyho golmana driv, tak top 15 loni/letos neresime. Hodne stesti v odvete.
Na druhou stranu, kdyby minulý rok postoupila jen Slavia... ;-)
Dan- Poèet pøíspìvkù : 957
Já si tak říkám, co asi dělají fanoušci v zemích, jako je třeba Litva nebo Wales.. Nebo alespoň ta máklá (jako my tady) část z nich, která by se taky ráda zabývala žebříčkem koeficientů, řešila každý hrací týden každý půlbodík a stresovala se, jestli ta jejich zemička bude mít v přespříštím ročníku o jeden tým, kterej stejně vypadne hned v prvním předkole, do kterého se zapojí, navíc. Ti musí mít strašně nudnej život, až je mi jich skoro líto, protože oni se nikdy tomu patnáctému místu ani nepřiblíží.
Ladin- Poèet pøíspìvkù : 221
Njn, to je život.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
AndRus likes this post
Jjo, buďme rádi, že máme důvod, zabývat se takovýma malichernostma
Ladin- Poèet pøíspìvkù : 221
Litva nebo Wales... ono i takové Polsko nebo Slovensko. U nás ten poměr cena výkon bude asi hodně dobrej
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
OTASi and AndRus like this post
SNL napsal:Litva nebo Wales... ono i takové Polsko nebo Slovensko. U nás ten poměr cena výkon bude asi hodně dobrej
Tak poměr cena/výkon budeme mít asi hodně dobrý.
opasino napsal:No, také jsem tam byl na vojně, ale že to je krásné město, bych zrovna neřekl.
Každopádně soudě podle přenosů je stadión super, jde o klub mající dobré výsledky a ty peníze by pro takový provinční klub byly skvělé.
On je ten východní pás Moravy architektonicky slabší, už hodně "slovenský". Kdyby Hradiště leželo někde mezi Táborem, Jindř.Hradcem, Krumlovem a Pískem, tak bude vypadat poměrně škaredě. Ke svému štěstí má v okolí Hodonín, Břeclav a Otrokovice, takže ve srovnání s nimi je Hradiště za hezounkou voňavou princeznu.
AndRus- Poèet pøíspìvkù : 63
Ladin likes this post
POSTUPY:
Slavia Praha - Raków Częstochowa 75-25
Viktoria Plzeň - Karabach Agdam 60-40
1.FC Slovácko - AIK Stockholm 55-45
AIK Stockholm je ve švédské lize pátý. Djurgaarden, který včera smáznul APOEL je o bod druhý. Navíc, jak už se psalo, do play-off KL se spíš proklopýtal, než prostřílel. Jsem po delší době zavalen optimismem. Vidím 3 české kluby ve skupinách (1-0-2). A s tím i útok na TOP 12.
Švýcarům odpadne Bern a možná i Basilej. Norům Stavanger. Chorvatům Split. Izraelci pošlou maximálně 2 dál. Ukrajina, Turecko a Kypr pošlou do skupin 3 z 5 a žádné velké body z playoff. Odpadnou Basaksehir a Apoel. Řecko si prožívá svou řeckou koeficientovou tragédii. Srbové budou ve dvou a taky nejsou nedostižní. Belgie půjde do skupin v plném počtu a my jim pošleme děkovací dopis za Anderlecht a Antverpy .
AIK Stockholm je ve švédské lize pátý. Djurgaarden, který včera smáznul APOEL je o bod druhý. Navíc, jak už se psalo, do play-off KL se spíš proklopýtal, než prostřílel. Jsem po delší době zavalen optimismem. Vidím 3 české kluby ve skupinách (1-0-2). A s tím i útok na TOP 12.
Švýcarům odpadne Bern a možná i Basilej. Norům Stavanger. Chorvatům Split. Izraelci pošlou maximálně 2 dál. Ukrajina, Turecko a Kypr pošlou do skupin 3 z 5 a žádné velké body z playoff. Odpadnou Basaksehir a Apoel. Řecko si prožívá svou řeckou koeficientovou tragédii. Srbové budou ve dvou a taky nejsou nedostižní. Belgie půjde do skupin v plném počtu a my jim pošleme děkovací dopis za Anderlecht a Antverpy .
AndRus- Poèet pøíspìvkù : 63
Kéž by to vše takto dopadlo. Ale bohužel nejsem optimista, ale napravený realista.
Jinak za mě vidím postupy takto:
Slavia 60%
Plzeň 55%
Slovácko 45%
Jinak za mě vidím postupy takto:
Slavia 60%
Plzeň 55%
Slovácko 45%
AndRus napsal:POSTUPY:
callaque- Poèet pøíspìvkù : 228
Já jsem optimista, ale přesto budu skromný a vidím to na 65% pro Slávku, 55% pro Plzeň a 50% pro Slovácko.
Ale cítím v kostech, že budou tři skupiny.
Ale cítím v kostech, že budou tři skupiny.
A taky přeji postup Slovanu a nějakému trpaslíkovi, jako jsou Dudelange, Vadúz nebo Linfield.
A povinně musíme fandit West Hamu, Villarrealu, Mariboru, Vadúzu, Antverpám, Anderlechtu, Nice a CSKA Sofia.
AndRus likes this post
opasino napsal:A povinně musíme fandit West Hamu, Villarrealu, Mariboru, Vadúzu, Antverpám, Anderlechtu, Nice a CSKA Sofia.
ten Maribor mi nějak uniká... proč?
dobeczkowski- Poèet pøíspìvkù : 1363
Protože Rumuni jsou ve výkonech nevyzpytatelní a Slovinci nás stěží někdy ohrozí.
Bohužel vidím jen 2 naše skupiny. Rumunům je třeba taky preventivně nepřát, pár let zpátky na tom byli jako my. Úplně už vidím, jak to Anderlecht podělá.
jadran90- Poèet pøíspìvkù : 678
opasino napsal:Protože Rumuni jsou ve výkonech nevyzpytatelní a Slovinci nás stěží někdy ohrozí.
ok, přidal bych ještě určitě Hamrun a vzhledem k letošní sezóně asi i Wolfsberg a FCSB, když Sparta nechala Nory tak uskočit... Rakousko jen tak nedoženeme a Rumuni jen tak nedoženou nás (snad)
Nemáte někdo stream na Slavii?
jinak Slavie i Slovácka se dost bojím... stačila by mi asi jen Slavia (ta prostě musí, ale bojím se - letos zatím nic moc nehrajou), Slovácko by se ale hodilo taky jako příjemný bonus...
Strana 3 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» 4. předkolo LM a EL
» 3. předkolo LM, EL a KL
» Losování 3. předkolo
» 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL
» Losování 3. předkolo
» 4. (poslední) předkolo LM, EL a KL