Kdo v létě do pohárů
+13
Mojiwe
hej243293
callaque
Majki.1
coen
Vendolas
dobeczkowski
Dan
frafont
marcus1
Šotek
AndRus
drifter
17 posters
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kdo v létě do pohárů
No ti zase vyštvou trenéra a podtrhnou to celý morálně. Ty ostatní týmy co když se jim nedaří, tak tam ti diváci aspoň nelezou, tady Spatani jdou a rozeštvávají, to vidím tak jako problém té sparty.
Btw. - ví se už kde to všechno poběží v TV? Jestli El bude na čt a jiank LM asi na O2 počítám, což nemám a registrovat se na Tipsportu nechci, bych do toho mohl spadnout...
Btw. - ví se už kde to všechno poběží v TV? Jestli El bude na čt a jiank LM asi na O2 počítám, což nemám a registrovat se na Tipsportu nechci, bych do toho mohl spadnout...
SNL- Poèet pøíspìvkù : 1286
EL by měla mít ČTdo sezony 20/21, stejně tak O2 LM. https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_majitel%C5%AF_televizn%C3%ADch_pr%C3%A1v_na_sportovn%C3%AD_p%C5%99enosy_v_%C4%8Cesku#Fotbal
Majki.1- Poèet pøíspìvkù : 119
A nebo pak streamy, ale tam bývá problém aby tam byl český komentář - třeba Slavia v 4. LM počítám bude na O2
Bude to jako letos.
opasino- Poèet pøíspìvkù : 1242
Připadá mně to že Plzeň a Slavia posilují, Sparta spíš zase hledá nový hráče do základu
Ta Slavie teď je výjimečná tím že neprodává hráče a dokáže je zaplatit (Souček), to tady ještě nebylo (snad kromě toho Krmenčíka v Plzni, kde to nevyšlo). Takže bude zajímavý sledovat, jestli můžou jít ještě vejš, nebo tato sezona byla už strop při daným rozpočtu.
MB taky nějak posiluje, ale ty šance na postup do skupiny budou stejně asi minimální...
Tak já myslím, že na české poměry o moc výše už slávka jít nemůže, tipnul bych tak max 15 procent výkonu. Hlavní je, aby nepřišli problémy s financovaním. Pak tu opravdu budeme míti 3 kluby na úrovni, pokud se Sparta srovná.
Tak Sparta se nám zas pěkně rýsuje, viděl jsem tan Linec a to byla holomajzna, další Subotica už čeká...
No zas ty pripravy :/ Opet se ukazalo, ze je jedno kdo skonci na 4 a 5 miste:
Jablonec - bez opor a bez stoperu - videl jsem pripravu - budeme radi za jednu domaci remizu v poharu
Boleslav - ty v poharu uz zname a dalsi hraci na odchodu
Sparta - videl jsem vsechy pratelaky - zacatek seuony a marodka - Rosa opravdu udalel ze Sparty Arsenal :/ V predkole ji neverim
Plzen - Olympiakos posiluje a videl jsem dnesni pratelak a Olympiakos hraje famtasticky - zapas odjezdili snad ve sprintu nechapal jsem
Slavka - ta ma cas jeste
No jsem na to zvedav )
Jablonec - bez opor a bez stoperu - videl jsem pripravu - budeme radi za jednu domaci remizu v poharu
Boleslav - ty v poharu uz zname a dalsi hraci na odchodu
Sparta - videl jsem vsechy pratelaky - zacatek seuony a marodka - Rosa opravdu udalel ze Sparty Arsenal :/ V predkole ji neverim
Plzen - Olympiakos posiluje a videl jsem dnesni pratelak a Olympiakos hraje famtasticky - zapas odjezdili snad ve sprintu nechapal jsem
Slavka - ta ma cas jeste
No jsem na to zvedav )
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Ted me mrzi, ze neni v predkole Ostrava hraje v priprave super a divaci by ji hnali dopredu Letos ji verim ze v lize bude dobra )
Mojiwe- Poèet pøíspìvkù : 236
Jo, bude, 4-5 místo zase udělá
Tak jsme se dočkali té ligy. Zatím Sparta opět ukazuje, že další Subotica není nereálná.
Jablonec a MB vyhráli, Plzeň vypadá dost dobře...
Slavia se uvidí podle losu
Jablonec a MB vyhráli, Plzeň vypadá dost dobře...
Slavia se uvidí podle losu
SNL napsal:Zatím Sparta opět ukazuje, že další Subotica není nereálná.
Tak jsem zvědavý jak to dopadne s tím M.G. - zatím prý Genk(t?) možná ani nebude hrát EL a těch 100mega Kč je docela pálka...
Asi by to bylo ještě nejlepší, kdyby zůstal ve Slavii podle toho jak to vypadalo ve Zlíně
Asi by to bylo ještě nejlepší, kdyby zůstal ve Slavii podle toho jak to vypadalo ve Zlíně
Já už ani nedoufám.
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Čtvrtý do pohárů?
» Playoff evropských pohárů
» Vítěz českého poháru a EL
» Ktery Vitez Mol Poharu Coenmax?
» Které týmy ideálně do pohárů...
» Playoff evropských pohárů